egyébként még azt sem zárom ki, hogy a csóka nem vetet magának ilyen áron DM-et csak lehet, nagyon óvatos az ukáz, és ha ---ahogy ma is ---- megjelenik benne 61-en 20K eladó, akkor kivár nagyon ráér
a DM-et nem azért tartják alacsonyan, mert nem ér többet, hanem mert a csóka akar tulaj lenni benne ha a csóka tulaj lesz és be is jelenti, repülhet a DM az egekbe szerintem két kispapír hajaz arra, hogy ---esetleg ---rendőrségi ügy lesz belőle, az ott1 és a set ----- mindkettő más okból
ezt a richter dolgot nem véletlenül találtam ki 475 darab richter után kaptam 121000 osztalékot, utána még rengeteget vettem 7840-ig, azokat már adtam 8370-ig, és azóta megint veszem állandóan lefelé látszólag nem jó buli, valójában nagyon jó és nem pofáraesős, mint a mostani kicsik
az otp segít a richternek emelkedni, ha megy tovább a masterplast -ban szerintem az járt jól, aki nagyon alacsonyan vette, ha kikiáltják egyszercsak, hogy túlvett, nagyot tud esni /lásd rfv ma már enefi, 18000-ről esett, emberek a házaikat vesztették el miatta, mert akkor a csapból és brókerek szájából is az folyt, hogy nincs megállás az emelkedésben/
leves