mai nyereségem nagyon szép kerek lett, egy hatalmas kövér 0 azaz nulla :) vettem 4ig-t 616-on és 611-en, vettem nutexet 22-n, kaptam DM-et 56-ig és persze, kértem tegnap este a brókereket, hogy vigyék le a richtert 8100-ig, túl is teljesítették
Tegnap írták a 4ig be A világ tőzsdéi a csúcson járnak, miközben a BUX is csak az OTP-nek, Richternek köszönhetően van a "csúcson" amúgy a bányász béka segge alatt lenne az összes többi forgalmazott papírjával! Ami itt nyilvánosan folyik kimeríti, (de nem alapfokon) a büncselekmény fennállásának alapos gyanúját azzal a tényállással alátámasztva, hogy a papírok árfolyama folyamatos manipuláció alatt áll! (Valahogy így fogalmazódna meg egy rendőrségi feljelentés!) A tőzsdefelügyeletet kellene beperelni, vagy saját magát megbüntetnie az MNB-vel együtt, hogy ez folyhat a magyar tőzsdén! A világon nincs még-1 ilyen korrupt, csaló banda mint itt a BÉT-en. A fejétől (és társaitól) bűzlik a hal! 2
beadom az amcsikat, sokat nem változik és meccsszünet van dow: -59 nasdaq: 0 sp : - 3 na, holnap lehet richtert leküldeni 8100-ig minimum ügyesen, brókergyerekek !
hogy is volt az indul a bakterház c filmben? ---fogadjunk, hogy kétszer hívom, és kijön az ágy alól harmadszorra ---na, jöjjön ki ---nem megyeeek na, jöjjön ki nem megyeeek ----akkor maradjon ott
elképesztő brutalitással nyomnak vissza minden kitörési próbálkozást tegnap 45-ön állt 100K eladó, ma 44.1-en 89K egyék akkor meg, amit főznek van egy régi mondás: "ott rohadjon meg, ahol van"
már nem is akarok találgatni, mi van a háttérben decemberig ráérek, akkor kipakolom az egészet adóoptimalizálás címén ----- ha lesz ez a fosh akkor még a bét-en
volt egy amcsi színésznő, Farah Fawcett, a 80-as években mindig olyan hajat csináltattam, mint az övé na ----sajnálom, de a nevéről jutott eszembe: sza@r a foshset
Ebben teljesen egyetértek. Valamit azonban nem nagyon értek, mégpedig, hogy többször is próbálkozott a papír a kitöréssel, de azonnal visszanyomták erószakkal, mesterségesen.
a set egy botránypapír lett és rá is tesznek sok lapáttal elég kár, hogy tőzsdei felívelésben jött az ötlete valakinek, hogy tönkrevágja a papírt, jobban, mint tavaly a nagy pánikban
ezt a richtert is ide-oda szánkáztatják, nem mindig tudok elkapni egy jó eladást, így csak gyűlik, gyűlik, gyűlik a készletem de azon is gondolkodom, hogy a richterben nem feltétlenül fontos a napi nyereség, egy grammal nem hoztam lejjebb az első eladásom 8395-ről majd ha megint lesz 7860-ról, lejjebb hozok eladást :)
Nem sikerült semmi, vagyis inkább úgy mondom, hogy nyereségem nem lett. Adtam el MOL-t, de csak éppnen futotta a broki díjat, de legalább lett szabad pénzem.
leves