6600+ 3400 = 10K darab 8000-en és 7995-ön ha azokat is leütik, akkor stopvadászatot terveznek szerintem de azt nézem, hogy a 8030-as vevő állandóan töltődik 1-2K darabokkal
épp most készültem beírni a fiúknak, hogy 8000 alá ne ! :) RICHTER Vétel 20 db 8 060 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7815583, idő: 2021.06.25 13:10:23) RICHTER Vétel 20 db 8 035 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7816444, idő: 2021.06.25 13:14:30) állok 8000-ig további vételeken, de ha alákergetik, máshonnan kell átcsoportosítani vételi pénzt
Kis és közepes részvényeknél beköszöntött a nyári pangás időszaka. Most csorgás szeptemberig. Sokan bele unnak és adogatják ami lefelé fogja vinni az árfolyamokat. Jó vételi szintek alaulhatnak ki akkorra 30 % os jóárasitás következhet.
dow: + 322 nasdaq: + 97 sp: + 24 akkor cukifiúk, ahogy kértem, ne felejtsétek rohasztani a richtert ! úgyis annyi értékes papír maradt még itt a bét-en, hogy a munkátok a rohasztásban aranyat ér!
édes aranyos cukifiú kis brókergyerekek, mi lenne, ha a richtert holnap tovább gagyiztatnátok, mondjuk 8000-ig? hiszen az amcsi dow alig 300 pont pluszban van, mit nektek egy blue gagyiztatása, igaz, cukorfalatok?
aha, köszi, látom akkor már csak azt nem értem, ki a jó franc tartogatta a 40-es vételét a 130 fölötti menetben, hogy most adja 56-on nekem ez nem kerek háromszorosat nyerhetett volna bőven a 40-en vevő, ehelyett most adja 56-on? bűzlik
de ez a 40-ig tartó esetleges lerántás olyan, mintha az otp-t 600-ra várná valaki, mert volt annyi is anno persze az otp-ben nem lehetne megcsinálni ezt a gyalázatot, amit a DM-ben úgy tűnik, kiprovokálnak a csóka brókerei de ki az, aki besegít nekik? vagy itt is kölcsönpapírokkal szórakoznak a papírtulajok tudta nélkül?
nézd meg, miket ír martin a DM topikban és teljesen igaza van dübörög az építőipar --- állítólag ---- és ahova beteszi a büdös lábát a csóka, ott vége van mindennek Zsimo meg azt írja, 40-től indult a menet a DM-ben és aki most ad, még mindig megéri neki erre írta martin, hogy akkoriban figyelte a papírt és nem lehetett venni 40-en, csak 50-en te figyelted akkor is a DM-et? tényleg nem volt kapható 40-en komolyabb tétel?
leves