Amúgy a hozzászólásaid alapján vannak jó meglátásaid! Az Akko esetén az otc piaci tranzakciók voltak eddig az igazán érdekesek, inkább az alapján dől el a társaság várható jövőképe.
Nem megsérteni akartalak, lényeg h Akkoba bármikor lehet kitörés, alapvetően néhány hétnél rövidebb időre nem biztos h érdemes venni, aki vesz-elad mint Éva annak nem való, de a 264 körüli mélypontról szépen feljött, én 280-290 között veszegettem.
Most mit pattogsz, ennek mi köze más papíroknak? Az Akko nem spekulatív papír, nem értem mit vársz tőle, ha az Akko fórumba ezt a szöveget tolnád megmondanák neked h húzzál el nyafogni az oviba!
Pedig az! Tegnap óta elnyerte a címet! Ilyen cégek Amerikában ki lennének cseszve, - ra zárt Ez ami miatt gagyi lett!! Elszomorító így akkor másik normál kis papírokkal mi lesz?
Feltűnt, de mi értelme, van pár értelmes kispapír, de ezek kiszámíthatatlanok, a probléma h a részvények nincsenek biztos kezekben, a Delta idővel kivétel lesz, abból még lehet jó cég. Amúgy a BUX tudna száguldozni ha a 3 blue nagyobb súlyt kapna az msci indexekben, lenne itt hatalmas forgalom mind3-ban, aztán a BUX menetelne 40-ig, reméljük legkésőbb tavasszal.
Egy hosszú folyamat míg az Akko reit lesz, vagy arra számítottál h a Wallis birodalom kapkod ilyen kedvező külső működési környezet mellett? Kedvezőt átvitt értelemben.
Ebben a fórumban olyan papírokról érdemes beszélni amikben momentum van, sok kispapír technikailag elemezhetetlen lópikula, semmi bizalom nincs feléjük, nord és még sok más...
Ez most nem is turelemrol szol igazan. Pozicio pont akkora, ami ha nullara menne sem okozna gondot, az pedig nem lesz remelhetoleg, ha mar Virag ur beleulr a papirba. O ugyanitt vett 10.000dbot majusban, aminek hirere egnek ment az arfolyam. Ez a hosszu oldalazas hetesen (a csokkeno trend feltorese utan) azt mutatja nekem, hogy konszolidal a papir egy helyben, es eladok kifogytak, de vevo meg most nincs mire vegyen. Na majd ha lesz mire vegyen, akkor majd eladom neki, addig csip csip csoka van :)
Mi ez az Enefi 20szorozo szam? Van amugy concorde elemzes ra? Nem figyelgettem ilyet. Ebbol szerinted mi lehet? Hetes kepe :) https://kepkuldes.com/image/bw0WRV
leves