én el nem tudom mondani, hogy tegnapi otp vételem mellett mit szenvedek a sok kispapírommal csodadelta, cig,aránylag reménykeltők futur, set, két behalt wallis, amiben sokat küzdök, de az nagyon nehéz, valamiért mégis azt érzem, wallis fog megindulni az összes kicsim közül lehet, funda alapon kéne nézni a wallist, de nem lehet
Igen,nekem barmi jo. Ha megyunk fel, bux hatival lekovetem toke attettel. Enefim van csak, az megy tovabb.300 felett mehet a menet, es a kitores.Hetes fordulo megvolt benne atboritos zold hetes gyertyaval 61.8as korrekcios fibo szintrol. Buxban meg bear flag, azaz eso zaszlo teljesult 32Kn kb. Pentek doji, az fordithat fel kedvezo hetfoi hangulat eseten. Mondjuk naposon kis ekszeru konszolidacio nekem beleferne, meg kioldalazva kis csokkeno ekben, es abbol pattanhatna bux, de igy is jo, ha fordul felfele https://kepkuldes.com/image/bsUFiu
épp ezt írtam, hogy neked, napi kereskedőnek minden jó lehet akármibe lefogadom, hogy otp 9500 hamar meglesz főleg, hogy már nagyon fájhat néhány otp-snek a furcsa esés
Hathor, mindig vannak, akik úgy gondolják, végtelen shortot nyithatnak tudom, hogy te nem vagy ilyen, csak naponta próbálod eltalálni, mi lesz szerintem hétfőtől otp long és ha szerencsénk van ---- nekünk, vevőknek ---- akkor néhány papírban lesz egy kis felívelés ---- úgy értem, néhány kicsiben is
olvasgattam csodadelta topikot is pénteken, valaki azzal fenyegetőzött, hogy 4 forintos 200Kpapírját leborítja őszintén szólva várom, mert nem gondolom, hogy ilyen alacsonyan 5 forintnál többet tudna rontani rajta
kiváncsi leszek, hétfőn ki vesz shortos gatyát otp-ben:) vegyük, mi van: országfelértékelés melyik kutya a legerősebb a magyar tőzsdén? melyik legerősebb kutya esett 11 ezerről 9 ezerre? na, nem csak a moody's miatt, de 2000 pötty elég esés egy legerősebb kutyának szerintem ráveszek hétfőn otp-re és szerintem már bátran
En is bizom, en is tartom. Nincs leadas, ezt latni kell. Aki ha lead 50-100-500-1000darabot, az megunta, vagy megy mashova, de felesleges, ez 10%ot emelkedett a heten 261es heti aljrol. Mi kell ennel jobb?! :)
leves