De utana levagjak osztalek mertekevel masnap a papirt!! Erre vigyazni kell, mert ha csokkeno trendben a papir, akkor jobb mihamarabb eladni, mert oszti utan ha mki eladja, ne csokkenjen tovabb neki a papir, akkor lavina van
semmiképp sem verném le az árat, az nem lenne az én érdekem sem szóval a kérdésem csak az, hogy nem csak decemberi átkötéseknél megengedett, hogy saját magadnak köss át ez így van, ugye? mert még nem csináltam ilyet, csak tavaly decemberben először de az adott papírban kb 10K-val nem is lehet leverni az árat
igen, így gondolom, de egy olyan papírban, ahol nem buknék nagyot, tehát még az árfolyamot sem befolyásolnám nagyon kb 10K-val és azt találtam ki, hogy egy részét visszavenném, de ha sikerül eladni a többit, abból 4ig-t vennék az osztalék miatt számolgattam, és a 22 forintos osztalék miatt megérné ez a csere ----de lenne veszteség is, de nem nagy
Sajnos sehogyan sem ertheto. Mondjuk van 120as bekeru Seted, eladnad 60nal, nem bizol benne, hir is jott. Ezzel realizalsz veszteseget, kiutheted a nyerod vele, azaz adozasbol jo lehet. Gindolod esik tovabb, olcsobban visszavenned, ebben bizol esik tovabb, de nem akarsz tobbet bukni. Ezt barmikor megteheted, nincs honaphoz kotve. Adozas szempontjabol dec 25ig erdemes. Kb ez a szitu?
nem tudom, elég világosan írtam-e a kérdésem van egy papír, amiben nem bízom már nagyon alacsonyan áll, egy részét visszavenném, de hagynám, hogy más részét mások megvegyék ez biztos minuszt jelentene nekem, de nem bánom
szeretnék egy tanácsot kapni ugye nem csak decemberben lehet átkötni papírt? úgy értem, ha találok egy üres helyet egy papírban, eladhatom és megvehetem magamnak?
Szoktak volt mondani, egyszer hopp, masszor kopp. Na meg aki dolgozik, nem er ra penzt keresni. En sem ernek a penzt keresni, ha egy munkahelyen ulnek. Napi 100ezret nem osztogatnak sok helyen munkabernek, hogy megerje ott ucsorognom.
Jol mondtad, ma en kerestem. 100kt megugorva :) Hati topikban reszetezve volt egesz nap. Ma nem bringaztam, leultem penzt keresni gep melle. Nem ultem februar ota le gep melle, ma igy dontottem. Vegre lattam chartokat, konyvet, koteslistat, futureseket egyben. Igy lehet nyomulni daytradben. Csak Bux hati es 3blue
leves