nekem is csak mazsolák voltak de a tegnapinál jobb volt, a tegnapi semminél:) Hathor, tudom, hogy nem csíped a wallist, de megnéznéd, mit látsz? ma valaki beadott az egyik topikba egy cikket, mennyire lemaradó néhány kicsi, és a wallis az egyik legnagyobb minden nap azzal kelek, hogy talán történik valami csoda és megindul de nem lefelé:)
az egész küzdés csak ennyi: DELTA összesen 3 523 HUF NUTEX összesen 2 477 HUF OTT1 összesen 7 151 HUF SET Group összesen 2 203 HUF Nyereséges HUF pozíciók összesen 15 354 HUF
Richter 7400as celaram pont megfogta Richtert. Onnan dupla toppal jott le, ma tort a dupla top nyakvonal, erre volt a -4%os szakadasa https://kepkuldes.com/image/bR0Ilt
4IG hosszabb távon üzlet, rövid távon a 22Ft miatt szerintem nem érdemes váltani. Akkor lenne ez érdekes, ha JG adna 2021-re is egy előirányzott osztalék tervet. pl azt mondja, hogy jövőre 36Ft lesz. :) Graphisoft szerintem nem jó példa, de lényegtelen. Ha osztis papírt keresel, akkor még ajánlanám neked a Masterplastot. Nem ütötte meg a covid, jók lettek a számok, akviráltak is és jövőre magas oszti várható. Persze nem olyan likvid mint a 4IG. Bár most az sem.
Ne haragudj, de nehezen tudom elképzelni, hogy a vonatkozó jogszabály szerint az év egy bizonyos hónapjában szabályszerű, máskor meg nem, a saját számlák közötti átkötés. Így biztosan nem kodifikálnak semmilyen szabályozást/tiltást.
leves