nem tudom, ki hogy van vele, de én már arra készülök, hogy szeptemberben csak a 12K 4ig-m után lesz egy szép osztalék a számlámon, a többit majd meglátjuk szóval 75 a wallis? hmmmm megint korán vettem ma is....
köszi bitKain, kaptam a 77-esből, ha nem is pont 77-en vettem még deltát, futurt is beteljesedett, amit tegnap írtam úttakarítónak, egyik nap egy kis valamit tudok adni, másik nap másik valamit, harmadik nap semmit aki ma 10 forintot nyert, az pont a tízszeresét kereste, mint én:)
sajnos nekem nem minden jó, mert nem vagyok shortos legyőztelek? ez csak a mai, holnap te győzöl:) ja és még wallisról: 78.8-on kaptam ma, borzalmas a papír ááááááááááááááááááááááááá
Vacak a BET most. Felesleges barmit is venni. Usa szakad kozben. Most nalam is kisebb hozamok vannak. Ma peldaul legyoztel :) Csak Mol tdt shortom volt, de kicsi lett a pozicio, igy par ezret nyertem csak. Nem konnyu most profitokat elerni BETen. Mondjuk nekem mindegy mi merre megy, minden jo.
kis találgatás holnapra: 4ig-t ma nem vettem vissza, 609 a legalacsonyabb vételem benne, kíváncsi vagyok, kapok-e alatta delta: ma 90-ig adták vissza, ha az indulástól kezdve visszaadják, a 87 benne lesz szeretem a csodadeltát, mert mozgalmas, izgalmas, benne majdnem mindig történnek a dolgok cig: nagyon lezárják a 315 fölötti emelkedést /helló concorde:)/ más megjegyzésem most nincs
mondok egy példát: ma kaptam futurban 500 kemény darabot 64.3-on, beálltam lejjebb is venni, erre előpattan egy 11K-s vevő 64.5-re ha valakinek van 11K-ja 64.5-re, az mire várt addig? állítom, hogy sok embernek van sok készpénze a kicsikre is én biztos, hogy nem állnék be 11K-val venni egy kicsiben
Hát élni tudni kell!Nyakig vagyok a fel újításban még a Duna partra sem jutok le.Még egy hét és befejezzük! Remélem a jó idő kitart utána is és kijutok egy kicsit én is.No meg a biznisszel is tudok foglalkozni.Ilyen helyen nem kell tartani a Coviddal való találkozástól!!
Harom nap alatt harom tavat latogattam meg. A legnagyobb a velencei to volt kozuluk vasarnap, de nsgyon gyorsan korbe tekerheto. 31Km volt korbe, 1.5ora alatt csaladdal. Jo volt a viz is, es nem is emlekeztem, hogy Agardnal ilyen jol le van dongolve a viz alja. Jo kemeny talaja volt, nem iszapos. Mondjuk szerintem nagyon zavaros a viz, nem attetszo. Balcsi sokkal selymesebb.
csodállak amiatt, hogy bringára pattansz és ilyen szép helyeket találsz a tegnapi enefi: egy kis vicc volt, nem emlékszel, mikor kb 10 ezerig ment vissza az enefi árfolyama, a concorde benyögte, hogy túlértékelt, és 6500-at ér lett jó kis botrány belőle az enefisek közt
ma vettem vissza deltát, persze, hogy lefelé ment, viszont ma adtam 4ig-t, nem érintve a 12K-mat, ami az osztalékra kell vételek nem maiak: 4IG Vétel 550 db 608 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6675711, idő: 2020.09.01 16:23:52) 4IG Vétel 300 db 605 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6684921, idő: 2020.09.03 16:52:40) eladások : 4IG Eladás 40 db 622 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6692596, idő: 2020.09.08 09:03:15) 4IG Eladás 260 db 622 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6692596, idő: 2020.09.08 09:06:05) 4IG Eladás 550 db 625 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6690982, idő: 2020.09.08 09:37:13) ma nem vettem vissza, van még 609-ről is és ma nem ment alá 4IG összesen 12 230.86 HUF
gyönyörű fotók, bringakirály:) amióta az erkélyemről kilométeres távolságokat látok az égboltból, egyik kedvenc nézelődési célpontom a felhők de komolyan.) ma olyan szép fénytörés volt délelőtt, a ragyogó kék égen a bolyhos felhők és alatta balatonzöld égboltrész sötétebb kicsi gomolyfelhőkkel nagyon szeretem az erkélyem, tele ezerszínű virágokkal és az ég csodás :)
leves