Mi sem bánjuk. Majd talán most a napokban, ha bejönnek a cégbe az apportok. Random Capital és Feri. Petykó Zoltán és a balaton parti építési telek. Eplény síaréna, Pannon Fuel LNG cég, Hungaro Food kaja.. aztán meglátjuk még mi lesz :)
Ránézni ránézhetsz, mert jól néz ki a chart. Nem szörnyülködsz el. Hétfőn közgyűlése lesz, jön bele a bróker cégünk, a Random Capital, meg a Virág Feri :)
már a tegnapi zárón látszott, hogy túl lett őrjöngetve-erőltetve az a 125 szépen kerestem a pár ezer darab eladással, majd nap végén bemásolom, pedig csak 5K darabot adtam 144-147.8-ig, mégis 20 ezer a nyereség mi lehet azoknál, akik nagyban nyomulnak? :) de a legtöbbet ma set-ben kerestem, eddig 34 ezer a nyereség benne még cig-et is tudtam adni 2K-t 222-n:)
Na, meg is lett. Persze ahogy szoktam, korán adtam, nem hittem, h 140 felé megy. Na meglátjuk, hogyan tovább, visszakapom-e 130 körül, vagy még a 150et is eléri. A 150et nem tartom valószínűnek.
Nezopont kerdese gondolom akik anno mostani arfolyamon 50e ft korul vettek azok nem ezt mondjak:-) joval tobben vannak ebben a storyban akik elbuktak mindenuket.
leves