én most nagyon jól állok , készpénzben több is van, mint kellene szerintem az utóbbi napokban-két hétben kihoztam 29K-t futurból, kihoztam 12K-t est-ből, kihoztam 25K-t set-ből, és cig-ben is jól állok egyelőre , ott adok-kapok van a 20 millió szabad pénz azért fontos nekem , de ennél most sokkal több van szabadon
Én is úgy kezdtem el hogy ha havi egy bért kitermelek évente akkor az az éves bónuszom magamnak és egész fasza hozam . Aztán azóta kicsit javult a helyzet ;)
Aaa kizárt dolog. Oda nagyon meg kéne változnia egy két dolognak, meg Éva az Éva. Nagyon ügyes, és nem hiszem hogy utánozni lehet Őt. De tudod, az igaz hogy ha mondjuk 6x -os tőkém lenne, és arra vetíteném ezt a hozamot, akkor azt mondanám ott belül, hogy én "laza és f* vagyok" :D Mert én a fizumhoz nézem a dolgokat, és ha majd elérem hogy a tőzsdén jobban keresek mint a havi fix fizum, akkor azt mondom hogy ez nagyon jó dolog így ahogy van. Realista srác vagyok inkább bizonyos dolgokban :)
nekem valami 30 misi friss pénz rémlik, a zuglói és az új lakás különbözete... vagy rosszul emlékszem? mert azóta tudsz misi feletti hónapokat, mióta ez a tőke is pörög.
Pont ezaz hogy ne a forintot nézd A %ot. Mert a tőkét kockáztatja más is csak nagyobbat. Nyilván aki nagy tőke fölött rendelkezik és úgymond csak a napi betevot akarja kitermelni meg egy kis pluszt az jóval konzervatívabban is játszhat mint aki gyaraoodni akar kicsorol
én nem akarok senkivel sem versenyezni nem számolok százalékokat, csak napi nyereségeket nem érdekel, hány nagycápa mozog itt az a lényeg, hogy ha tudom, "kiharapom " a magamét
valami nem kóser, én úgy emlékeztem hogy 2016 ban hoztam át a tbszre..habár habár...előtte Randomnál voltam. Na mind1 a lényeg hogy a nyereség veszteség oszlop szeptembertől változik nekem a KBC nél. Tehát ott volt mozgás elsőnek.
2016 szeptem kezdtem a TBSz és eddig, 41,9% hozamom van rajta. hmhm összeget szándékosan nem írok, mert ezekhez a számokhoz amiket nálatok olvasok, vicc kategória. /Havi 1 misi.. stb../
Elnézést ezek eladások csak tehát pozicio zárás valamiben. Júliusban úgy látom nem bírtam magammal ott sok sok pozíciót zártam (és nyitottam is utána). Erős realizálós hónap lett. Érdekességkeppen leirom azt is hogy ebből volt olyan pozi ami évnél is régebbi vétel zárása volt és volt ami napos :)
leves