nemcsak a nagykutyáknak nyílik meg így a tér, hanem a fizetett bérenceiknek is, akik úgy tudják napközben szítani a feszültséget, hogy nagyon sok kisbüfi megijedhet lélegzetvétel nélkül én például emlékszem egy aránylag "véleménybefolyásoló" büfire, aki 140-et ugatott a cig-re és sok ilyen lehet majd, akiről nem fog kiderülni, hogy lefizették ---- vagy jobb esetben hülyeségeket beszélt, de akkor is van egy nap megvitatásra, gondolkodásra
csak visszaemlékszem a cig esés történetére, 203-nál már jöttek a vartyogók 140-ről, aztán a 172 szépen megfogta, mert volt idő végiggondolni, na, hogy is van ez? majd ATL-en őrjöngenek ki belőle a népek? volt idő a fórumokban megvitatni, stb.
de egyébként ezzel nem értek egyet ---- pszichológiai megfontolás miatt amikor esik egy papír 20%-ot és még másnap is, van idő végiggondolni, hogy na most már túl van manipulálva az adása, tehát lehet venni / utolsó ilyen a cig eset volt 233-tól 172-ig/ ha napon belül esne 40%-ot, az nagy pánikot okoz , nagyobbat, mint kellene /mondom, hogy nagykutyák játszóterét készítik elő ezzel /
Így van. Annyi történik majd hogy az eddigi 2 vagy több napnyi vola napon belül le lesz tudva. Plusz nem lehet majd vele annyira manipulálni (limit könyv felpufferolas majd hátra állás)
de pont azt írtam, hogy most se vagy védve, max nem egy nap esik mondjuk 45%-ot, hanem a harmadik -15%-os nap után esetleg megjelennek a vevők, akiknek el tudod adni. de attól még a 45% csökkenést te viselted, hiába a napi limit. nem sokra mész vele.
estnek tegnap és ma volt összesen 3 köre, ezt csak utólag mondom, mert vagy gépnél vagy éppen vagy előre be vagy állva szintekre, tegnap én is kaptam 125,2-ig de nem tudtam adni mert 137,8ra álltam be, ezt elsőre nem fogadta be a rendszer, mire meg befogadta addig meg leesett 136-ra, ma már reggel beálltam, 136.8-ra és 137,2-re, no az kiment, ma ugyanígy pattogott ki kis nutexem nekem ma jó lett de nem kötök mindennap., szóval a tegnapi 2köröd neked jó volt:))
a magyaroknak sokkal kisebb a kockázat-tűrő képességük, mint mondjuk egy amcsi vagy nyugat-európai családnál , sokkal kevesebben hozzák a tőzsdére a pénzüket, tehát ez nem befektető-barát lépés a magyar tőzsde is kicsi , nevetséges a németet utánozni szóval szerintem a "nagykutyák kifutója" lesz
Máskor majd a tulokoskodas ment meg. Kellenek ilyen irányú tapasztalatok is mert jönnek a limit mentes napok hamarosan.. És ott néha jobb lesz kimaradni
leves