és az est-szentiment nem érdekes? úgy értem, nem egy letörő-bili-füle papír már régóta na mondjuk, jó 159-125 elég volt, vagy holnap hova álljak be venni? /úgysem mondom meg:)/
Nem volt furcsa mivel aki koveti tudja,hogy vannak benne hirtelen mozgasok,ha elkezdik adni.Lathato volt,hogy nem tudta iranyba 159ft utan a kovetkezo szintet. Azert is irtam,ha 135ft elesik utana johet 125ft-120ft sav.
ma elég meggyőzően lett 125-től 137 a záró még mindig azt mondom, ezek nem a kicsik voltak mármint az eladók 20-30-40-50k-val úgy szorították lefelé , ilyen tételekkel
nem értem a nagy "zuttyot" napon belül volt 125, 137-en zárt ez csak egy nap volt, milyen nagy zutty? ja, tegnapi 159 óta valóban, de akkor épp az a pszichológia kicsiknél, hogy ha már elbaltázták az eladást, nyugton maradnak nehogy már 100-110K kicsi adott volna, amikor szorították lefelé
Nem mindenki reagal gyorsan es realizal peldaul lehet vartak a 170ft-200ft-os savot.Mondjuk belevettek 20k-50k pakkokat. Lattak,hogy megfordult az irany es 135ft alatt elkezdtek adni.
Masik pedig az,hogy ezek a felhuzasok nem veletlenul vannak am :-) a forgatokonyv ua minden esetben. Kinel vannak az olcso papirok es kinel van kp,hogy ezt kivitelezni tudja. Nagy penzeket lehet keresni es keresnek is csak mindeig be kell dobni valami csontot.Ez most az Antenna-Telenor story.
leves