ma egyértelmű a set, gyönyörűen emelkedik, a legtöbb nyereség abból van, és est is sikerült már 140.2-es és 141-es vételek kimentek 145-ön, és 142.2-es vétel kiment 145.6-on, de az csak 10 ezer nyereség eddig, set-ben már 30 ezer nyereségnél tartok, és egy grátis mára, azt bemásolom: 2019.11.14 09:57:58OTT1 Vétel 500 db 244.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5739752019.11.14 09:57:58OTT1 Vétel 500 db 245 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5739757,és az eladása: 2019.11.14 11:27:07OTT1 Eladás 1000 db 255 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5740076, ez csak félfigyelemmel, de sikerült ez is:)
csak set-ből jött az elgondolásom, azt is nyomták lefelé, aztán ma már 113 wallisban kicsit rosszabb a helyzet, ma egy kezdődő emelkedést vertek le, de set-ben is volt ilyen
igen, a dilettáns kereskedésemhez tényleg elég a magyar piac is :) egy kis vicc: idézted buffet-et: " a részvény nem tudja, hogy az ön birtokában van" hát tudatni kell vele:) buta részvények
Ha érted (és érzed) a magyar piacot, akkor botorság volna kimerészkedned nemzetközi vizekre. Részemről én például nem napizok. Ha valamit megnyitottam, van úgy, hogy csak 2-3 nap múlva nézek rá legközelebb... ;))
irigyellek, mert tudom, az én tudásom kevés lenne ahhoz, hogy ki merjek merészkedni külföldi piacokra ------ ugyanakkor el tudom képzelni a más léptékeket is, bár én sokszor kotkodácsolok a szanaszét szaladó magyar csibéim miatt is------ szóval nagyon sok további sikert neked nincs olyan topikod, ahol tanítható lenne a külföldi kereskedés? tanulékony vagyok, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá de persze lehet, nem is nekem való lenne, túl sokszor kapok "szívrohamot" a magyar piacon is :) és szerintem a külföldi piac kezelése "férfias" magatartást igényel
Nem foglalkozom magyar részvényekkel, bár van "egy kis" otp-m még a 4-5000 közötti sávból félretéve nyugdíjkiegészítésnek, de azon kívül semmi. A külföldi (jellemzően nyugati) piacok sokkal jobban fekszenek nekem... nagy likviditás, kevés "nemzeti együttműködés"... ;)
:))) már akartalak a múltkor is kérdezni, hogy konkrét magyar részvényekkel nem foglalkozol? nem mindig talállak meg a topikok közt, lehet, nem azokat olvasom, de a w buffet-hez gratulálok, nagyon szellemes beírásokat adsz ott
leves