Megemelték a célárat, így már konzisztens lett a vételi ajánlással. Valószínűleg már múlt héten sejtették hogy ez lesz, csak még nem voltak készen a pontos elemzéssel.
Én nem mondamám, hogy a jelentő, jövőkép alapján venni kéne, de elgondolkodnék, hogy az ektra pénzekkel mi lesz? Talán kifizetik osztalékba... ez a spekuláció mozgathatja.
Nem csak erre gondoltam: az ára a papírnak az elemzési árak alatt alakul állandó. Nincs növekedési kilátásai a cégnél. Tulajdonol egy irodaházat amit ügyesen működtet de én nem látok további fejlődési iranyokat. Én azt látom h a cég nem akar növekedni. Inkább erre gondoltam.
ez egy deklaráltan osztalékpapírnak szánt dolog, kezdettől fogva annak elég jónak tűnik meg a szektor jellégénél fogva is ok a "sótlanság" talán a természetes velejárója
Stabil is. Gondolj bele és ízlelgessed: 95%-os kihasználtság, plusz van egy egyszeri zsíros tétel a bevételi oldalon. Plusz 10%-kal megemelve az előrejelzés 7,7 millió eur eredményre normál üzletmenetből. Azt gondolom, hogy előbb utóbb 13,5 eur-on fogjuk látni majd a kurzust.
Törölt felhasználó2025. 11. 12. 11:10
a mai forgalmat nézve úgy tűnik, mintha megnyugodva szemlélné a közönség az üzletmenetet, és stabilnak gondolná
Szerintem azt kellene forszírozni, hogy a Dunát is szennyezik, amire nincs felmentésük, csak a saját területükre. A dunai szennyezés megállításához, még saját maguk területével kellene kezdeni valamit
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?