Te vagy egy mellélövés :) itt is nyomod… mindenki tudja, csak át akarod terelni a pénzt vagy jól bevásárolni olcsón … érdekes mindenhol ott vagy amiben semmi dolgod…
Engem ez izgat igazán, hogy fog ez számokban kinézni… Pont voltam egy megbeszélésen a múlt héten. IT szakemberek elemezték a jövőt. Az IT jövőjét illetően: mindenképpen nagy áttörés fog történni az Ai és Cloud szolgáltatásokban. Jelenleg a piaci trend azt mutatja a nagycégek elkezdtek a felhőbe felköltözni és ez nagyon sok kihívás elé állítja a cégeket. Elmúlt már a klasszikus hálózatok ideje. Ai több, mint a chatgpt… sajnos ezek az IT szakemberek is belátták, hogy munkaköröket fog megszüntetni, még az IT szakmán belül is. Most jelenleg az AI feltanítások zajlanak, egyre több cég integrálja őket a napi működés tekintetében.. olcsóbb, mint az ügyfélszolgálatosok alkalmazása és megbízhatóbb, nincsenek hangulati kilengéseik. A chatrobotokon túlmutat ez a dolog. Azért is fektettek a Glosterbe, mert ezekkel a technológiákkal foglalkozik. A magyar kkv-ék, ha fenn akarnak maradni kénytelenek lesznek ebbe fektetni!
Itt teljesen elválik, hogy milyen a cég, mik az eredmények, milyen a növekedés és, hogy milyen a részvény. Szóval nem mondassz hülyeséget. A részvény likviditás és befektetői érdeklődés miatt JELENLEG szar. A cég, az eredmény, a várakozások, a növekedés EXTRA. Kérdés, hogy mennyi idő kell, hogy a részvény is jó legyen, ezek sokszor nem járnak kéz a kézben, lásd telekom 2 éve. Mindenképpen bővíteni kell a befektetői kört, az, hogy 800 kisrészvényes van, az egy vicc. Majd ha először 1800, majd 2800, majd 8000 lesz, akkor szépen megnézzük azokat az árfolyamokat, amit a cég teljesítménye - amiről én sokszor írtam - indukálna. Ehhez kell türelem. De nem szabad összekeverni, hogy a cég szar, vagy a papír. A papír jelenleg szar. A cég extra.
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re