Hát eléggé érdekes a kép, D1-en 50%-hoz közelít stochi, rsi, ha nem fordul, akkor további esés, ha igen, akkor emelkedés.
De nem lehet véletlen az időzítés, úgy gondolom, hogy a H4 emelkedő trendvonalról pattant.
A megtörténéséig EUR erősödést. Utána rövid távon korrekciót (profit taking), középtávon pedig azom múlik milyen hangvételűlesz a kommentár. Amennyiben héja (további kamatemelés lehetőségének említése pl.) akkor további EUR erősödés.
a saxonál feltüntetik ezeknek a trade ideaknak a historikus teljesítményét(legalábbis a két két szolgáltató közül az egyikét), amikor ezt nézegettem, nem volt túl meggyőző a teljesítménye
Saxo tök vicces.
Reggel feltették azt, amit bemásoltam. 9-kor, amikor elkezdett esni, gyorsan betettek egy bearish scenariot is, mondom magamban mi a szösz....
Aztán h megint emelkedik a bearish eltűnt. Na, ennyit erről. :)
Törölt felhasználó2011. 03. 28. 08:44
Jóregg, urak.
Pörgessük fel a topikot.
Egy kis eurusd tipp:
Trade idea: Bullish (direct rise). An immediate rise is expected on the market.
Details: The market is upside oriented today. We advise to play this bullish strategy as long as the market does not go below 1.3999, as we anticipate a direct rise to 1.4119. Buy close to 1.4039 to play a rise to 1.4119. The invalidation level of this trade idea is at 1.3999.
DAX: több, lényegét tekintve nagyjából hasonló értelmezést találtam, egyet felrakok. Ezen a fekete 4-ik a halványpiros területen érhet véget, a zöld tartományban várható a tetőzés. Lefelé el kell hagynunk a 4-es alját (vastag piros vonal alá kell menni), a 2-es alá érve már valószínű, hogy új alj felé tartunk. Nagyjából ennyi.
Köszi. Ha öt év, akkor öt év, mert a bíróság ha jogosnak találja a követelésemet, akkor azt kamattal együtt ítéli meg + az ügyvédem költsége is őt fogja terhelni. Nem maradt más választásom csak a per, mert azért megúszni már mégsem kellene neki.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.