Valaki fel tudná pakolni tadzsomaru open daily atr indikátorát? Meghalt megadta magát a gépem amin kereskedni szoktam és nem tettem fel dropboxba, amit ritkán mulasztok el.... ejj
Az elemzésközpontrül csak korrekt dolgot tudok mondani, elemzéseik helytállóak, pl. ők már 2008. ápr.-ban jelezték, hogy gondok lehetnek az indikátorok alapján.
Hát lettek is...
Eladási pozíciók felvételét javasolták...
Nem mindig a drága a jobb! Balogh Laci több fórumon is teljesen ingyen megosztotta gondolatait, illetve jól használható stratégiákat is. Nem akarom ismételni, de az ingyenes webinárok is meggyőzőek.
Nem voltam gép előtt bocs feleségem spagettit követelt! Nem reklámozni akarom csak gondolkodom egy online 2x pár órás skalp vadász tanfolyamon. És az ő nevükkel van reklámozva. 15e alatt összeg ez nekem alacsonynak tűnik egy másik site "vérprofi" beállított kereskedőivel szemben akik 200 e felett hirdetnek igaz abban van betét is amit ebből elhelyeznek. Csak, mert tényleg naponta kapok email, gyere hozzánk itt csak ennyi annyi a tanfolyam vagy bróker cég. És ügye nyomás alá helyezik az embert csak 3 napod van dönteni vagy ugrik a 100 ezres kedvezmény DDD. Én napi kb 8-10 ügyletet nyitok ami nem vészes, mert csak a spread a hasznuk. De pl. Anno egy Magyar társaság rendesen megkörnyékezett de ott minden nyitás a spreaden túl + jutalék, ha csak 1-2$/ ügylet pff csak abból bukta rendesen. Ava forexnél vagyok ők eddig korrektek.
Na csak ennyi lett volna inkább kérdezek előtte mivel még csak 1 hónapja érdeklődöm az egész felől :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.