Majd meglátjuk. A befizetést igazoló szelvény megvan. Ha ajándék lenne, akkor illetéket kellene utána fizetni. Ja és az e-mailekben többször írja, hogy utalja csak türelem, türelem... Az sms viszont az ő telefonjáról jött többször. Marad a per, aztán lesz ami lesz.
Nem bizonyító erejűek, mert elektronikus úton készültek, ergó hamisíthatóak. A bíróság nem ismeri el... általában.
Hacsak nem használtál kétkulcsos titkosítást, de gondolom azt nem :)
Max. ha átutalás volt, akkor a tőkét kaphatod vissza, de hát ajándékot utaltál, nem? :)
A perköltség elviszi a 400eFt-ot... 2010-től mindkét fél fizeti.
Én legalább a saját pénzem égettem el, legalább ez az egy örömöm van, nem adtam senkinek oda.
Ez a Kövess és társai, hát... jó, persze, a kapzsiság örök, és a félelem.
Ha nincs lepaperkázva, akkor esélyed sincs a pénzre.
Ronda dolog "Tőzsdemágusként" reklámoznia magát, de hát sajnos én voltam naiv. Ha mégis visszafizeti a pénzemet vagy peres eljárás folytán visszakapom, akkor természetesen azt is tudatom mindenkivel.
egy időben itt a pf-en árulta magát, akkoriban, mint Mobius
Törölt felhasználó2011. 03. 26. 19:21
Sziasztok!
Köves Márk Tiborral való kapcsolatomat szeretném leírni tanulságképpen, illetve mindazok figyelmébe ajánlani, akik kapcsolatban állnak vele vagy most szeretnének vele kapcsolatba kerülni (megfontolandó).
2009. év végén kerültem kapcsolatba Kövessel, az árfolyamelemző programjára való előfizetéssel. Egy darabig sikeres is volt a kereskedés, majd egyre mínuszosabb lett a dolog. 2010 szeptemberben Köves felhívott azzal az ötlettel, hogy fizessek be a számlájára (azaz az általa megadott számlára, ami Gergely Mónikáé) 400.000,- Ft-ot, majd ő devizázik és havi 10% nyereség tuti elérhető ezzel. Be is fizettem 2010.09.30-án az összeget a számlára. Ezek után párszor beszéltünk és decemberben mondtam neki (miután egy forintot sem láttam az ígért összegből), hogy kellene a pénz, utalja vissza. Ezután kezdett el hitegetni, hogy FAZ pozija van, amit nem tud zárni, meg beteg, stb. 2010.01.27-én ígérte meg konkrétan, hogy visszafizeti 3 részletbe a pénzemet, amit azóta sem tett meg. Többször küldtem neki e-mailt, sms-t, de nem foglalkozik vele.
Most kénytelen leszek ügyvédhez fordulni, mert nem akarok egy csaló miatt 400.000,- Ft-ot elveszíteni.
Ezek után elgondolkoztató, hogy mekkora „nagy” befektető az ilyen, aki a mások pénzével és nem a saját eszével próbál érvényesülni?
Ha másnak is tartozik Köves, akkor legyen szíves vegye fel velem a kapcsolatot, mert akár együtt is perelhetjük. (naiv0119@freemail.hu)
Aki pedig kapcsolatba szeretne kerülni vele, annak azt tanácsolom, hogy ezek után jól gondolja meg! Én sem feltételeztem ezt róla, de mégis így történt a dolog. Most futhatok a pénzem után!
Neeeem, az egy másik cég, teljes ellátással, szállással, biztonsági személyzettel, de a biztonságra nálunk sem lehet panasz ;-) A mi helyszínünk itt van:
Ha már szóba került, aki esetleg miattam tervezi a részvételt a tréningen, jelezheti nálam is a részvételi szándékát (vagy említse meg cimballinak jelentkezéskor). Részletes program itt:
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.