hát... a hócipőm kivan, hogy csak egy irány va... különben meg nem csoda... mire akar az usd erősödni... nyomják agyba-főbe a bankót, jóhogy gyengül...
...és tényleg 1350 körül lesz a teteje, az indik nagyon mutatják.
Hetin! 6 hónapja a túladott zónában van (ez nem semmi), napin 3 hete, M5-ön, H4-en még nem fordult, de a többi timeframeon eléggé fordulós.
De ki tudja...
M5-ön elkezdett ráharapni a Bolli a gyertyákra, hamarosan buli lesz....
Már vagy 3 napja elég hülye mozgások vannak...Nincs egy normális trend se... Így egy kicsit kaszinó az egész...
Hát ettől a mai naptól betojok...
Itt filózok, az indik alapján, hogy 06-on bele kellene venni, filózok, olvasgatok, most visszakattintok, egy merőleges M1-es gyertyát rajzolt... fasza
Annak az 5. hullámnak örülnék...1,36 fölött 2 szer nyitottam eddig.... Egyenlőre ennyi, aztán remélem hamarosan tetőzünk. Egyébként a fő eső trend felső csatornájával kínlódik itt 1,361 körül, amiatt nyitottam bele, de könnyen lehet hogy kimegy fölé még vagy 50 pippel...
Csak én vagyok olyan hülye hogy short pozíciót nyitottam eur/usd -ben tág, egyenlőre csak elmélei stoppal ? Szerintem 1,36 fölött igen hamar elkezd ritkulni a levegő, de ha felszúrnak valameddig adok még neki....
Az utolsó grafikonhoz tartozó összefoglalóból egy részlet:
"A lényeg továbbra is az, hogy a folyamatban levő "kilábalás" valószínűleg sokkal törékenyebb, mint ahogyan azt általában feltételezik... A recesszió véget ért Mr. Bernanke, Mr. Geithner és a Goldman Sachs munkatársai számára, de még nem ért véget az utca embere számára, akiknek a hétköznapi vásárlásait mi napi rendszerességgel követjük."
főleg, hogy nálam is a demo egy az egyben megyegezik az élővel semmi különbség nincs más poziknál, így ha ez is egyezik, akkor brutálisat lehet kaszálni ha mondjuk vágás előtti napon nyitsz egy shortot, aztán akár másnap délelőtt zárod is.. :)
mire? :) mondjuk a telko short érdekes lehet oszti vágás után.. ugyanis demoban kipróbáltam és nekem nem vágott oszatlékot, hanem a kb 70 ft-s profit darabonként ott volt az előző napi shortomhoz mérve.. :))) kerestem vele vag virtuális 2000-3000 eurot.. :)))
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.