az a 0.01 lot az bazi kevés ...( igazi pénzhez nagy risk, és fosatós végig )
én már vagy fél órája lezártam 800 kaszával.
ma már csak kivételes esetben /ha egyáltalán ...
közben mennek még a usdjapcsijaim még mindig ( 10 hó 29 -31től) mert a dodo nem akar nagyon fordulni -azt várom .. de fenn van a fonon régóta úgyhogy bárhol vagyok jelez a cucc )
De a viccet félretéve, ez mind mind adóemelésekben, a szoc háló ritkábbra szövésében fog megmutatkozni...ergo ezt a szart is mi fogjuk megenni!
Elveszik a magánnyugdíjamat???...adok 7 millát az államnak???...aha...arról csak álmodozhat matolcsi idióta! Inkább nyitok mást is, de nem adom! Adja vissza Ő amit befizettem eddig a nyugdíjkasszába, és rólam hallani sem fog soha többet! Megoldom!
Minden a magánszektor adósságával kezdődött, majd az állam ezt átvállalta, így ez államadóssággá vált. Most azt tapasztaljuk, hogy a bajba jutott államokat szupranacionális szervezetek mentik ki, így az IMF, euróövezet - magyarázta az előzményeket a közgazdász professzor a Reutersnek nyilatkozva. Roubini arra is rámutatott, hogy ezek után már a Holdról és a Marsról sem fog senki érkezni, hogy kimentse például az IMF-et.
igen , kicsit olyan csak sokkal pontosabb hiszen a fibót vagy eltalálja vagy nem a piac , illetve itt más bejelölt szintek is vannak , hiszen a mult napi , heti , havi szinteket a fibó nem mutatja , és mint írtam ráadásul ez csontra ott van ahova a piac az árszintet elérte / van úgy hogy lepkefingnyi különbség sincs , és ott fordul vagy ott áll meg a cucc.
például az elmúlt órákban is csontra ott fordult vissza a juró..
Akkor ez ha jól olvastam, egy kicsit olyan, mintha befibóztam volna 0, 100-val a D1, W1, HN1-et.
Jó, mert nekem amúgy is tele van fibóval a grafikon... be is jön...
hát igen nem elég a pozit felrakni , az sl kezelése is egy külön tudomány ..nekem pl. nem elég hogy odarakom és kész .. sokat szarozok vele míg a cucc valamilyen színtű révbe nem ér . Van mikor akkor adom fel az egészet , mivel folymatosan látom a mozgások intenzitásából , hogy érdemes e .
ja.. az sp beszarik , de azé ez csak időleges lesz most sztem .. má tegnap este gyanusan nem akart lejjebb cuccolni
hát majd meglátjuk ..
a stop az attól függ mindig is , hogy hol sikerült elkapni a pozit.. ha jól , akkor a stop sem annyira hajszálnyi lehet , mehet bővebben a risk . de ha az első korri előtt ment fel a cucc , akkor zabszem és nagyon kétesélyes és benne van a bukta és akkor jön onnan a visszacuccolás de azonnal - vagy meghagyod és rápakolsz - de ez már átmegy egy nagyon cinkornyásba -ehhez már nagyon kell "érezni" a piac köv. óráját . Ha nem érzem 8 és az előttit sem) , akkor nem cuccolok - de igaz az is , hogy nekem ott vannak még marha lentről usdjapcsi longjaim jó pár darab - így könnyedében bukok 100 -200at , oszt otthagyom a f..ba az egészet
fúúú, ne tudd meg, mit átélek ilyenkor...
...és főleg akkor, amikor most is, hogy a csúszó miatt ütött ki az sl, közben meg mindjárt (,75 pont), eléri a céláramat az snp... hrrrr...
én nem tudom ki hogy csinálja , de sajna bőven nem elég a tudás meg az összes mankó ami ehhez a cucchoz kell/kellene ..
sorozatban úgy van , hogy a pozi felrakás előtt szinte kikapcsol az agyam a külvilágra , annyira koncentrálok a legalább arra a négy cuccra ami függ annak az egyre ami pozit felrakom , és után variálok sorozatban a stoppal , míg el nem ér arra a szintre amire "akarom" , mindezt szinte önkivületben , teljesen kiakadva :)) , az első utána húzott stop az a szint ahol már csak nyereséges lehet (ott már nem nyulok hozzá -ha szakad, ha nem .. de addig akár egy óra is eltelik .
a technikai része semmi ahhoz képest , ami a koncentráció közben hosszú évek tapasztalásai alapján át fut/futnak az agyamon és meg sem tudom fogalmazni hogy az hogyan is zajlik ..(megpróbáltam )
na most én azt gondoltam régen , mindez tudást átadom a gyerekeimnek , hadd boldoguljanak könyebben ..
de hogy a p...ba adjam át azt a cuccot , ami a pozi le felrakásával átfut az agyamon ?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.