Hát wazze... ez az eurusd nagyon bejött most (is) neked...
...én meg nem sokára kiragadok belőle.. :) ez is jó hír, a qrva életbe, de tanultam belöle...
Nem-nem szoktam. Az nem nekem való! :)
Viszont nyitottam egy demót XTB-Trader-ben még régebben egy versenyre (amit valami giga pozival lenulláztam! :DD), és mindig 2-3 pip eltérés volt az xtb és az admiral ríl között. Nekem úgy tünt, h az xtb trükközik.
Köszi. Akkor ugyanaz, mint a demóban. Szoktál M1-en skalpolgatni? Ha igen, akkor semmiféle "ügyeskedést" nem tapasztaltál? Ez fontos, ha az ember 4-10 pipes skalpokat köt...
Üdv mindenkinek! Elolvasgattam a MM vs ECN brokikról szóló hozzászólásaitokat. még csak demózgatok, de gyanúsan jó eredménnyel a Admirálnál (MT4). Nyitottam egy demot az FXCM-nél, (ami most nem enged belépni), de nem értem a spread-jeiket. Admirálnál 1 pip (Euro/USD), az FXCM-nél 1,5-2-3 pip. Kérdéseim: Olyanhoz, aki élesben játszik az Admirálnál, mekkorák az "éles" spread-ek, és engedik-e a skalpolgatást (4-10 pipre, 1 percesen, kézi nyitás-zárással). Ugyanez FXCM-nél. (Januárban tervezek éles számlát nyitni valahol.)
Kösz.
Elolvastam a linket...nekem sok benne a ha....a fejváll ha teljesül akkor a célára az amit írtam.
(nem olvasok elemzőket már...zavarnak, elbizonytalanítanak. Mechanikusan próbálok kereskedni TA alapon, a lehető legkevesebb hírrel kalkulálva. Persze vannak k.va fontos hírek, de fontosabb a jó stop! Ha rossz irányba hat a hír a stop megvéd, ha jó irányba akkor meg f@sza!:))
nekem az a meglátásom , hogy az MM esek akik összekötik a megbízásokat , illetve érdekeltek abban hogy a "teljesítményük" pozitív legyen / a keresményük függ ettől / azok hajlandók a trükkökre .
míg azok a brokik akik ebben nem érdekeltek mert a megbízásokat kiküldik a bank felé az ilyen trükkök nem állnak fenn mert semmilyen érdekük nincs ebben .
egyébként már eléggé régóta vannak progik a stop hunting kivédésére /hogy a broki ne lássa a stoppodat - na vajon miért is ?
nem akarom már az unalomig sorolni a trükköket .
egyébként Wiks oldalán aki mellesleg belülről is ismeri/megismerte a rendszert , felsorolja hosszan , hogy az MLM -es brokik hogyan , miért ,és mit is csinálnak/csinálhatnak ..
sztem Nagy Barna már ezt is leírta, és ha alapos ember vagy , akkor gondolom már elolvastad az általa is ajánlott oldalt .És ha el, akkor wiks-nél/től kellene a kérdéseidet ezzel kapcsolatosan feltenned, mivel autentikusabb ebben a kérdésben .
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.