Egyszerre kezdtük... egy a célunk... a béka, akarom mondani, a béke :)... a lelki :)
TA alapon hozunk döntéseket... majd stocklandon kérdezek, mert indiszkrét lenne itt :)
Szerintem (és ez már több hsz-edből kiderült) mi hasonló "fejlődési" stádiumban vagyunk elég régóta. Nem kapkodok már én sem...illetve nem akarok kapkodni...lesz lehetőség holnap is.
zsír vagy, örülök, hogy kerestek.
Én ma speciel szumma -70€-ban vagyok, ez a tegnapi long kísérletem lezárása miatt lett.
De legalább lezártam!!! viszonylag kis bukóban. Ha tovább várok ~-200 lenne most.
...és ebben benne van az is, hogy az 1192, 1186 snp shortokat korán zártam, holott céláram 1177,5 volt, de...
Csak azért írom le ezeket, hogy erősítsem bennetek, hogy bizzatok magatokban, és tartsátok be a saját szabályaitokat.
- a fejem érintkezése a fallal, nem egészséges; :)
- türelem, nyereséget terem (lásd mai példát is, már +-ba fordultam, sl-rá szerényen, hagy fusson);
Kis pénzzel, kis pozíció (,1,,2 lot) ezek is tudnak 50-100-200€ hozni egy nap, ha türelmes vagy!
Ebben a hónapban éreztem elöször, hogy felszabadultam, nem érdekeltek a hírek, nem érdekeltek az employee, homemade, stb. számok.
Csak a chart, de még ezen lehet javítani...
ui: soda, nagyon el vagy tünve, pedig én szeretlek olvasgatni, inspirálsz Ð
Idén egyszer én is lenulláztam a nyereségemet...nem volt éjszakai stop!
Most már + 89%-nál vagyok, az utolsó két hetem nagyon jól sikerült.
Nekem van még egy szabályom! Max a tőkém 10%-át nyitom meg, ha van rajta profitvédő stop, akkor megyek max.20%-ra. Próbáld ki demón. Lassabban haladok az igaz, mivel kisebbek a pozik, de nem bukom szét az agyam! :)
Mert olyan barom voltam, hogy zártam oltári nagy bukókat (mert nem voltak stopok megfelelő helyeken!), és elfogyott eurusdhez a pénzem, csak gold, oil, snp, daxra maradt.
Na, ez felejtős a jövőben. Inkább 50-100 € bukó behúzás, majd 1-2-3-4-5 elszámolás, és játszd újra sam...
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.