Hát ezek kemény állatok kérem szépen :)
Tegnap éjszaka 1,309xx-nél egy short. Stop kiütött, mondom hagyom a fenébe, bottal sem piszkálom.
Erre reggel 1,305xx, qrva jó...
gold az fog felmenni legalább 1,6K-ra (minden elemző ezt ..) bár én nem nyomulok rá , mert az nem egy currency, hanem egy tiszta sentimentes cucc azaz, amennyire van , ugyanannyira nincs köze a közvetlen piachoz..megy föl vagy le sokszor függetlenül bármitől .. ott csak és esetleg a T/E -l tudsz operázni
De kicsik...0.05-0.2 lot között szoktam nyitni. Most az eurusd zakót 0.2-es lotokkal bővítettem lefelé.
Van hogy, nem tudom az irányt, akkor szoktam kissebb lotokkal (pár €-t lehet vele csinálni valóban.
Mingyá nézek egy élőt...
0.2-es lottal ma volt 80 pipes zárásom, az fizetett 67€-t. Nem rossz az ha van nyitva 5 short...bár most röpködnek a csúszóim...és csak 30% margint használtam kb.
SnP-ben short hegyek, de eurusd-ben felpattra számítva (ökör!) beleültem.
A vicc az egészből, hogy vastag nyerőben tudtam volna kiszállni, ha nem a qrva esxi szervert kalapálom, hanem nyitóban odanézek... így 50€ bukó behúzva.
Tanulság, vagy tőzsdézel, vagy dolgozol...
myrath!
Ezek a mikrolotok nem nagyon kicsik? Nagyon sokat kell mennie, hogy néhány € csörögjön, vagy a 100* tőkeáttétel miatt, olyan ,intha ,1 lot 10*-sel lenne?
előzmény (#3270: myrath) | válasz erre | szerda, 09:50
Én már tegnap este az 1,317-en spekuláltam, de túl durvának éreztem.
loststoplosszossz
Jelzés a moderátornak
(#3270) Re: Jóreggelt... Értékelés: 0
előzmény (#3269: szoda) | válasz erre | szerda, 09:47
Aszondom én is...a zászló él H4-en, de kifutott volna az időből a köv gyertyával. Most a célár kb. 1.325...jesszusom! :)
myrath
Jelzés a moderátornak
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.