Topiknyitó: Törölt felhasználó 2010. 03. 18. 19:26

Forex tréderek ide  

Akkro itt beszéljük meg a forexes dolgokat. Kezdem én. Ha külföldi rendszerrel jáccol, akkor adózás pölö hogy megy? Ahol be van jegyezve a ker. cég?

Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 10. 31. 20:06
Előzmény: #2019  Törölt felhasználó
Az más és ahhoz földi halandó nem jut hozzá. Ki az a barom aki kiadja a kezéből az aranytojást tojó pipit bagóért ahhoz képest amit kaszálni lehet vele. Amig szar van madár is lesz.
Törölt felhasználó 2010. 10. 31. 19:59
Előzmény: #2017  Törölt felhasználó
én azt tudom, hogy kint (USA) már a net gerinchálózat távolsága is kritérium egy brókercég irodaválasztásakor... azaz kötnek robotok... és fonos az ezredmp. is nekik (kizárt hogy másodpercek,vagy percekben gondolkoznának) de ehhez olyan minőségű és sebességű real adatszolg is kell ami biztos nem két fillér, nem? szóval:biztos nem szarok a robotok, ha merik használni őket.... de biztos nem is két fillér lehet...
a téma mindenesetre sztem érdekes
Törölt felhasználó 2010. 10. 31. 19:56
Előzmény: #2016  Spotlight
na, forrósodik a levegő :):)
nem, nem hiszem el. de meg szeretném nézni (mármint én). Egyébként egyetértek: ha ez ilyen egyszerű lenne akkor mindenki gazdag lenne (csak akkor a nulla egyenlegű tőzsde másik oldalán kik lennének a vesztesek? merthogy nekik is lenne robotjuk... :):))
A szomorú az, hogy mérhetetlen számban hülyítik be az embereket... az azért gáz hogy pl egy taxis (semmi bajom egyébként az agyi kapacitásukkal ) egyszer csak forex tréder lesz és azt hiszi, hogy 1-2 hónap után dúsgazdagon nyugdíjba vonul...
Törölt felhasználó 2010. 10. 31. 19:54
Előzmény: #2013  Törölt felhasználó
Ja csak mondjuk pl. pár mp késéssel köt a demo a valós kereskedéshez képest az eredmény ismeretében.
Spotlight 2010. 10. 31. 19:02
Na bakker, jó helyre kerültem :)) Szóval ti is elhiszitek a forex robotos dumát? Ez hihetetlen!

Aki ennek bedől, az hiányzott matekóráról. Ha tényleg minden hónapban megduplázná a pénzt a robot, ahogy a csaló oldal ígéri, akkor 2 év múlva 2^24 = 16 777 216-szorosára nőne a kezdeti tőke.

Tegyük fel, hogy 1 millió dollár a kezdeti tőke. Ez nem sok, egy átlagos magyar befektetési alapnak is van ennyi pénze. Akkor ez a pénz 2 év alatt akkorára nőne, amennyi pénz nincs is a világon !!!

De ne tételezzünk fel ekkora hozamot, legyen mondjuk "csak" 20% havi hozam. Ekkor 2 év alatt 1,2^24 = 79,5-szeresére nő a kezdeti tőke.

Ha valaki 1 milliárd dollárt fektet be, akkor 2 év múlva máris ő lesz a világ leggazdagabb embere. De valamiért mégsem tudok túl sok emberről, aki 2 év alatt a világ leggazdagabbja lett volna forexből.

Továbbá a forexezés negatív összegű játszma. Azaz ha te nyersz, akkor egy másik fél veszít. De a hozamból még le kell vonni a tranzakciós költségeket, tehát a végén átlagosan mindenki veszíteni fog az átlaghozamhoz képest.

Aki elhiszi ezeket a forex robotos baromságokat, az vegye elő újra az ötödikes matekkönyvét, és nyissa ki a szorzás, osztás, kivonás, összeadás, hatványozás résznél.

Illetve gondolkodjatok el ezen:

Ezek a forexes marhák soha nem adnak ki könyvvizsgáló által auditált pénzügyi beszámolót a hozamaikról, csak egy képernyőképet tolnak az orrod elé, amit 10 perc alatt lehet hamisítani Photoshoppal.

Ha megnézitek a befektetési alapok, vagy akár hedge fundok hozamait, amelyeket könyvvizsgáló auditál, ott nem nagyon látni havi 5%-nál nagyobb hozamot, azokat is csak elvétve. De ők nem is ígérnek ekkorát, mert tudják, hogy a könyvvizsgáló által hitelesített beszámolót nem tudják meghamisítani.

Ezzel szemben a forexes pistikék óriási hozammal kábítják szegény naiv embereket, természetesen bármiféle bizonyítékot mellőzve.

Bár aki ennek bedől, az meg is érdemli.
Törölt felhasználó 2010. 10. 31. 18:03
De ez ugye nem a havi 40%-os profitgörbe ? Mert ez inkább "csak" 4,5%.

Milyen stoppot és milyen targetet használ ez az ea ?

üdv

PGY
Törölt felhasználó 2010. 10. 31. 18:00
bonsoir,
tudtok adni olyan linket ahonnan le lehet tölteni robot demo-t? most már tényleg ki kellene próbálni...
Egyébként valóban, az emberi kapzsiságra vagy inkább most a válságban mézesmadzag effektusra építenek... a szomszédaim mind azzal traktálnak, hogy el fognak kezdeni forexezni.... demoznak stop nélkül és ész nélkül vesznek-eladnak, taktika: ha veszteségbe fordul majd kivárják amíg megfordul... életveszély... és nyomják nekik a mailt meg a telefont hogy utalják az 500, - 1000 dollárt és méz fog folyni a csapból....
Törölt felhasználó 2010. 10. 31. 17:11
Előzmény: #2011  Spotlight
Én most tesztelek épp egy robotot, és a teszt alapján megvan akár a 40% is egy hónap alatt :

link
Törölt felhasználó 2010. 10. 31. 14:46
Előzmény: #2011  Spotlight
Az emberi kapzsiságra építenek.
Mindenféle oldal a neten tele van fx-es hirdetésekkel, sok kamuszöveg.
A tőzsde egyáltalán nem könnyű szakma.
Spotlight 2010. 10. 31. 12:28
Helló!

Azt mondjátok meg nekem, hogyan lehetséges az, hogy már évek óta a piacon vannak olyan forex robotok, amelyek 20-100% hozamot ígérnek HAVONTA? Ezek nyilvánvaló átverések, de akkor hogyan tudják teljesen legálisan árulni ezeket már sok év óta? És mi történt azokkal az emberekkel, akik megvették ezeket?

Csak azért kérdezem, mert "hál' Istennek" most már a magyar interneten is kezdenek megjelenni egyre nagyobb számban.

Pl. fent vagyok egy autós hírlevelen, és nemrég kaptam egy emailt, hogy iratkozzak be egy forex tanfolyamra, ahol kapok egy robotot, amely évente MINIMUM 48%-os garantált hozamot képes elérni. Értitek, egy autós hírlevelen kaptam ezt.

1. Miért hiszik el az emberek, hogy egy 5 napos tanfolyam után havonta 20-100% hozamot fognak elérni?

2. Hogyan tudják ezek a csalók legálisan árulni ezeket a robotokat?
Törölt felhasználó 2010. 10. 30. 21:50
Előzmény: #1984  Törölt felhasználó
Én adok skype címet . ha gondoljátok jövö héttől beszélhetünk.---- lacca8
myrath 2010. 10. 30. 17:52
Előzmény: #2008  Törölt felhasználó
Erről a csártról a porti (még a régi vállságos időkben szerintem még 2009 nyarán) irt egy kis okfejtést az olajolló tényéről, és az olló fordulópontját 80-85$-ra tette. Felette a gazdaság szereplőinek túl drága....ezt mutatja a csárt is.
Ha egy usdx-et is alá tett volna, akkor viszont megint nem lehet tudni, h mi a túró van! :)
Törölt felhasználó 2010. 10. 30. 17:43
Előzmény: #2007  myrath
egy érdekes chart sp500 vs brent
link
myrath 2010. 10. 30. 17:01
Előzmény: #2006  Törölt felhasználó
eurusd hetesen "faszsetudja merre" alakzat alakult ki 3 doji formájában! :)
Törölt felhasználó 2010. 10. 29. 23:45
Előzmény: #2005  Törölt felhasználó
No, otthagytam a pozijaim, és a gyerkőcökkel megnéztük a Forest Gump-ot. A pozik most csak demok, de bosszant, hogy két EUR/USD longom kb 20 pip híján nem érte el a célárat. Most 250 és 350 pip plusszban vannak, de Isten tudja, legközelebb hol nyit. És még arra sem volt így időm, hogy profitvédőt tegyek rá... :-(
No mindegy, itt a hosszú hétvége!
Törölt felhasználó 2010. 10. 29. 23:35
Előzmény: #2004  Törölt felhasználó
usdjpy-t leverték új alja az utolsó pillanatban :P
Törölt felhasználó 2010. 10. 29. 23:28
Előzmény: #2003  Törölt felhasználó
éppen arra akartam kitérni h 1x belinkelhetnél olyan kötéslistát is ahol 1 hónap eredménye látszik....én is attól félek h a robot 1x elkezdeni szórni a pénzt és a végén nem marad semmi....sztem a flash crash-nél óriásit buktak sokan a robotok miatt....

én éppen ezen a héten kezdtem el élesben kereskedni úgy h oda is figyelek, koncentrálok......eddig csak "pötyögtem"....

ha 2 hónap múlva is tartom az ezt a hozamot akkor leszek talán egy picit optimista magamat illetően....
Törölt felhasználó 2010. 10. 29. 23:17
Előzmény: #1990  szarvasvadasz
szarvas ! én demóban sokkal több pénzt csinálok dax futuresszel ! :P
Törölt felhasználó 2010. 10. 29. 22:42
Előzmény: #2001  szarvasvadasz
ok! :)

többit később....
jó hétvégét mindenkinek.
szarvasvadasz
szarvasvadasz 2010. 10. 29. 22:41
Előzmény: #2000  Törölt felhasználó
Ezt a rejtélyt nem ma este fejtjük meg!