Sziasztok,
tényleg normális a fórum, mostanában csak ezt olvasgatom.
enigma8: miért szükséges az angol?
Törölt felhasználó2010. 10. 29. 19:49
Arra lennék kíváncsi, van e olyan nagyon nagy tapasztalatú Forexes itt a fórumon, aki foglalkozna "X" összegért javadalmazásért velem. Havi vagy évi összegben is benne lennék a nyereségem után. Gondolok arra hogy Skype, Msn-n keresztül 90%-s ötleteket adna. ?? Angol nyelv ismerete követelmény.
Egyébként nekem ez a fórum azért jóval szimpatikusabb, mint az OTP, Telekom, stb., mert igazából itt mindenki felfogta, hogy túl nem tudja a piacot befolyásolni, és nem is akarja. Nem egymás elől vesszük el a pénzt, ha egy-egy jó ötletet megosztunk, hisz a napi pár milliárd dollárból a mi kis játékunk bolhafing. Nekünk viszont izgalmas lehetőség! Nincs FEEEL, meg ZUHÉÉ - felüdülés! Szóval hajrá mindenki! Most meg jó hétvégét!
én oda vissza kereskedtem vele mikor próbálkozott új aljat ütni....mindig belevettem a visszapattanásokba.....hagytam ott egy megbízást 50 pippel lejjebb ha lemenne, anno teljesült és ott fordult :) sajnos nem futtattam ki rendesen azt a longot....nemrég megint shortoltam, de már záródott feljebb......a célár jóval szerényebb volt mivel a stopot közel tettem......
most új aljat kell ütnie ahhoz h kiüsse a stopomat...viszont ha most új aljat csinál akkor bizonyosan jóval lejjebb lesz mint ahol most van....tehát értelmetlen lenne megvenni.......
közben belevettem az olajba rövidre, ugyanott fordult mint a múltkor, tehát relatív kicsi volt a kockázat.....be is zártam.....ezzel kijavítottam a mai "olajos" hibámat :)
érdekes h néha a piac ad rá esélyt h javítsál ! :)
én meg azt mondom, hogy a jen erősödése hosszú távon is megállíthatatlan.. ideig, órááig lehet felpatt, de inkább ott a shortbeszállókat kell nézni... én is szemeztem vele longra már hónapok óta, de egyszerűen kegyetlenül erődösik, és fordulónak semmi jele... most per pill én is megszívtam.. rápróbáltam egy longra, nem jött be.. inkább hanyagolom.... ha jó shortbeszálló lesz inkább ráadok..
nos...ha megnézed a legalsó trendvonalat amit berajzoltam akkor láthatod h itt is megjött a jel a stratégia szerint hisz kívül zárt a gyertya.....viszont a stopot ki is ütötte a következő gyertya....tehát ebből lehetett következni arra h megfordul a trend óráson......de nem fordult meg......meg persze rsi,blablabla :)
én legnagyobb részt dax futuressel kereskedek....0.1-0.2-0.3 lottal......5percesen gyertyák és rsi alapján.....illetve reggel résbetöltésre spekulálok ha van....résbetöltésnél 80%os találati az arány !!! ;)
bár azt szerintem rengetegen játsszák azért ilyen jó a találati arány ;)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.