Latok egy csatornat, szep parhuzamos szarai vannak. A Fibo-szintek stimmelnek. A jelentesbol okosabbak leszunk. Ugy tudom, hogy Q3-ban indulnak azok az uzemek, amikkel megtobbszoroik a beveteleiket, szoval Q1 Q2 lehet nem lesz ANNYIRA nagyon elorehaladott.
Koszi! En fenntartom a lehetoseget annak, hogy az 1200-as csucs volt a 3-as pont, a mostani 670 volt a 4-es pont es felmegy 1500-ig a kovetkezo ket hetben :)
https://www.tradingview.com/x/P7F4RH1o/ Bele mentem naposon is, itt is 1-2 szériákkal operál kisebb fokú 4-esig esett kötelezően, vételi zonába de ennél a extrém nyulásnál és a piaci körülmények nél nem garantált h jo vétel lesz... az egész szerkezet fentarthatatlannak tünik számomra... még a log skálán is parabola a pályája viszont aki meri venni annak gratulálok mert igazi orosz rulett...
https://www.tradingview.com/x/ankGheSY/ bocs ez a jo rajz az elsön a fokozatok rosszul voltak az elsö felfutásban ... enyi hullámba már én is bele zavarodok ddddd
Emlekszem! A nevere sajnos mar nem. Vegul valami egesz mas miatt lett kiutalva innen, mert abban azert egyetertes volt, hogy senkit se bantunk azert, mert 100 dollart kockaztat es nem 100 ezret :) Mindenki mas elethelyzetben van, masok a tozsden a celjai.
Hát ha egy névtelen és arctalan fórumra írogatót lehet ismerősnek tekinteni, akkor igen. Ahogyan téged is. :-) Mondjuk én is zenész lehetnék, mivel 3 hangszeren is tudok játszani. :-) Merésznek nem mondanám magam. De azért lehetünk barátok.
Volt olyan fórumtársunk, aki képernyőfotókat is feltett, hogy tőkeáttétes ügyleteivel több száz százalékot is nyert egy egy beugrással. Természetesen kitakarta a megjátszott összeget, ne turkáljunk a zsebébe. Csak egyszer felejtette el, amikor kiderült, hogy a minimális összeggel játszadozott. Több mint valószínű, hogy mindkét irány megjátszotta és csak a sikereset osztotta meg velünk. Ezzel egy darabig kivívta minden tiszteletünket. Így születnek a tőzsdeguruk. :-) Azóta viszont csendben eltűnt, pedig annyira értette a háromszögelést, mikor az ékből kilépett, meg a brutál short és long pozíciók felvételélét, hogy soros is megirigyelhette volna.
A jósok ezért nem írnak pontos dátumot, mert így lehet arra hivatkozni, hogy "MAJD". A fórum nem az a hely, ahol tuti tippeket lehet kapni. Ha valaki ezek alapján kereskedik, sokat kereshet, de veszíthet is. Sokszor előfordul, hogy valaki beírja, mikor vásárolt be, de azt már nem, hogy gyorsan meg is szabadult a befektetésétől. De nagyon sokan ülnek bukóban, nem nagyon dicsekedve ezzel. :-)
Nem, a kamatcsökkentésre :D A repokeret vészesen fogy, lassan robbani fognak a hosszú kamatok, ha ezt a likviditás csökkentést igy folytatják. Az meg nem jó a technek. https://fred.stlouisfed.org/series/RRPONTSYD
Nagyon lassan, vontatottan megy az adok kapok, ebből látszik, hogy lófasz se lesz, a piac se nagyon izgult be, inkább csak a kisbefeketetők. Alapszabály, hogy olajnál geopolitikai esemény kiszállási lehetőség.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.