Egyébként érdekes amit említsz, de az előző bankválság alatt a social media, meg úgy az egész internet nem volt ekkora monstrum még. Nem volt ekkora hatással az emberek életére, az információtömeg sem volt ennyire egyszerűen elérhető. Pillanatok alatt elér az információ az emberekhez, pillanatok alatt lehet óriási mértékű pánik.
Szerintem sokan nem látják be tök mindegy h milyen erős egy bank, milyen alapkon áll, ma amikor pillanatok alatt lehet alkslmazásokon keresztül utalgatni pénzt, nyítni bankszámlakat online facen, messenger twitteren megosztani gondolatokat félelmeket stb, bármi megtörténhet. Még a nyugtatgatás is kivállthat egy ellenkező hatást. P.l CSS Túl sok info áramlik túl sok helyről túl gyorsan! Ez a probléma!!!
Egy befektetői ajánlás: Last week we decided downgrade equities from positive to cautious. Indeed, our view is that the aftershock of the Fed's policy tightening is starting to be felt in the financial system and the wider economy. We believe that we have entered yet another period of uncertainty which should lead to an Equity Risk Premium re-rating. This week, we are further de-risking portfolios by downgrading credit from attractive to positive. We are downgrading Investment Grade Credit from Attractive to Positive, High Yield Credit from Cautious to Unattractive and Subordinated Debt from Positive to Cautious. We remain cautious on Government bonds but are adding a small position in high duration US Treasuries as a “tail hedge”. We remain positive EUR and JPY versus USD, positive Gold and maintain our attractive view on Commodities and Hedge funds.
Az olaj keresi az aljat tovabb, szerintem mind a 3 valtozat eletben van 1)ED alakzat van, es keszen van 2)ED alakzat van es meg egy leszuras varhato 60-62 savba, es ott lesz kesz 3)Meg csak wave(3) hullamban esik, es ez az utolso felszuras abban egy (iv) korrekcio
Minden hétre jut egy kis munka a központi bankoknak ? Kezd ez nem túl jól kinézni, Innen szerintem a Spekák szétszedik a bankot hacsak nem tudják megmenteni, de innen nehéz lesz és nagyon sokba fog kerülni, lehet hogy kár volt ennyire hája taktikával emelni ? Ft-ra tippre ez negatív hatással lesz, kíváncsian várom a hó végi záró mi lesz.
Legalabb O nem explicit tamogatta a rezsimet aprilisban, mint te... Mert Orbi lehet nagy szabadaagharcoskent salesi magat de ugyanugy lefexik a nagytokenek, csak kicsit sikongat kozben...
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.