Azt kell mondanom ez az amerikai neolibsi elit zseniális. Az egész világot csődbe és háborúba taszítják, de az ő hajuk szála sem görbül. Zsenik. Már amennyire Hitleről is azt lehet mondani, hogy zseni volt.
Következő állomás Deutsche Bank? CDSek ára robbanóban van. Még mindig nem értem mire fel száguldozik az euró a dollár ellenében, szinte biztos, hogy több a csontváz az EUban mint az USAban.
Én nem tudom milyen alakzat van. Én csak azt tudom, hogy mocskos nagy bajok vannak a magyar gazdaságban. A problémahalmazból egyetlen probléma is be tud dönteni egy ekkora országot, nemhogy egy tucatnyi. Beérett a politika... És nem igaz az sem, amit MAtolcsy mond, hogy 2020 óta vagyunk rossz pályán. 1990 óta vagyunk rossz vágányon, azon belül 2010 óta félelmetesen téves pályán mozgunk. Csak egyesek amikor hatalomban vannak nem annyira érzékelik ezeket. Amikor elkezdik őket mellőzni, hirtelen megvilágosodnak...
Akkor szerinted is Márc 1 től van egy fejváll alakzat ami ~április elejére ér vége és onnan fordul / pattan akár a hó végi / ápr eleji hírek hatására ? (infláció, EB hírek mert a fidesz rizsa kamu, stb) ?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.