Szerintem most kevés lesz a 100 pip. Az usdx-nél 101,9 körüli magasságnál alakulna ki egy fej-váll,amiből a jövő héten törne majd le. Oda szerintem a beiktatásig el fog jutni.Ez kb.1,0570-nek felel meg.
Szia! Addig nem akartam visszatérni amíg az eu 1.10600 at nem éri el.(oda megy) Nagyon sajnálom ha elmész innen mindenkinek hatalmas veszteség lesz. Legyél nagyon szerencsés és sok sikert kívánok neked és a családodnak.
Ha sosem tettel volna fel elemzest akkor is kar ha letunsz a szinrol mert erted a dorgest amit sokan nem ertenek es nem is fognak talan sosem. Amihez a varazsgombod amit ertesz egyfajta segitseg. Mondjuk eleg fura hogy ilyen ki mit nyom dolgon fennakadsz. Nem vagyok topik parti de nem volna jo ide benezve tobbet nem latni teged. Par sztarolt nagy hozzaerto mar letunt a szinro. Teged sosem tartottalak annak mert mint irtam erted a dorgest.
Hidd el tobb mint 20% lenne a pozitiv eredmeny, ha minden 1-es forum tag ertekelne a hsz-kat.
Sot ha nem te lennel a legnepszerubb, legjobban olvasottab forumtag elege meglepodnek,de vedd ugy hogy barmikor tennek ra penzt, hogy benne vagy az elso 3-ban meg akkor is ha eppen nyaralsz vagy idod kevesbe engedi, hogy irj ide.
Csak a legoszintebb elismeres es koszonet jar azert, hogy a vilag legertekesebb dolgabol (az idodbol) arra aldozol hogy masoknak segits ill. velemenyt formalj.
Nem politikusok vagyunk es nem hiszem hogy a nepszeruseg lenne a cel...persze mindenkinek jol esik az elismeres,de az az igazsag, hogy minden ember hianyos informaciok alapjan hoz dontest, a kerdes csak az hogy mennyire hianyos informaciok birtokaban....
es amirol ma vagy holnap azt gondoljuk hogy teny vagy biztos dolog az lehet hogy holnap utan, jovo heten, honapban evben vagy evtizedben a legnagyobb butasagok koze fog tartozni....
A szandek es jo indulat sokkal fontosabb mint az hogy eppen mi masok velemenye...
Mindenesetre koszonet a korabbi hozzaszolasokert es idodert; minden jot kivanok, neked, csaladodnak, szereteidnek es akik fontosak szamotokra...!!!
Szerintem a Szarvasvadász-Pomperj-Kisvuk-Eurocent négyes beírásaibó némi tájékozottsággal, meg saját gondolatokkal nagyon jól össze lehet hozni a jövőképet.
fekete-fehér fotók! Mikor még faterom dugi fotóit nézegettük! Fekete-fehérben! Fogalmunk nem volt, hogy honnan szerezhette be, meg néha arról sem, hogy melyik alkatrész kihez tartozik a képen... :D:D:D
Hát igen, nem volt még internet, meg videó sem, meg Popó magazin sem, csak igény az akciózásra, de az nagyon!
sztem az a legnehezebb ebben a töménytelen információ áramlásban, hogy megtaláljuk azokat a pontokat, akik olyat elemeznek, hogy tátott szájjal lesünk és bejön..
Nos, szarvasvadász kétséget kizáróan ilyen. Még egyet ismerek: Nenad
de Ő meg nem beszél magyarul :D
Ezzel egyet értek, ha nincs valami olyan dolog, amiről nem tudok (pl pénzt kapsz érte, vagy UpDate részvényt), akkor a világon semmi értelme. Itt elméletileg komoly, értelmes emberek értekeznek szakmai érvekkel, ez nem a fészbuk, meg a bulvársajtó blogszférája. (Hangsúlyozom: elméletileg)
EUR/USD