azért vetettem fel az ötletet, mert ha lenne ilyen hely, akkor én biztosan ott ülnék és barátok közt kereskednék. ennyi
nem kizsákmányolás és szívatás céljából...
nem én mondtam a 0.1 lotot
kifejezetten 0.01-0.03 írtam a példában az 500 dolláros számlával.
az értékeket mindenki be tudja helyettesíteni a saját számlája méretére, ez evidens
ha van miből nyitni új számlát. :)
Jobbnak találom 0.1 lotos kereskedést,ha ilyen kis számláról beszélünk.És a kockázat kezelést is tudjuk vele alkalmazni.
csak ösztönözni szeretnék kevésbé tapasztalt embereket, hogy ha megtalálják azt, akitől tudnak tanulni, akkor gazdagíthatják a saját számlájukat.
nem az enyémet
tőlem kereshetsz napi 5 dollárt is, ha azzal boldog vagy
az 500 dolláros számlát azért hoztam fel példának, mert tudom, hogy lehet vele 20-30-40-50 dollárt keresni 0.01-0.02-0.03 lottal is
És ha ezt felszorzod, akkor le merném fogadni, hogy (sajnos) sok ember fizetése is kijön.
Én azt mondom el lehet kezdeni annyival is, sőt! Kevés ember lehet itt, aki az első számláján kereskedik évek óta.
Nekem nem sikerült elsőre, másodikra se, csak harmadikra
És duplázásról sem beszéltem
napi 50 dollár is már bőven az átlagkereset fölött van
Sok pénz persze 1 lottal lehet keresni. de ha nem jön be nyithatsz új számlát
az a baj a kis számlával hogy nagyon keveset keresel vele ,szerintem még a 10 ezer forintot sem termeled ki. Vagy óriási rizikót vállalsz magadra vagy elveszítesz mindent vagy nyersz egy csomót. Érted? Nem lehet kis számlával 50 dollárt naponta összehozni lehetetlen még a legokosabb tőzsdés sem tud havonta duplázni.Sajnos.
Jó az ötleted egyébként.
EUR/USD