Az kb lehetetlen meg csak nagy összegnel költséghatékony. Ne teveszen meg a sok osztrak adovisszaterites es hirdetes azok a cégek legtobbje csak osztrak munkabér adovisszateritest csinál
Szerintem is jó az OMV, tervezek venni TBSZ-re, de akkor meg kell ismernem az osztrák adóvisszatérítés menetét. Varta viszont odab@sz, erősen spekulatív, de nagyon lehet kaszálni vele. :)
Neked régi kedvenced a Varta emlékszem, pár éve ajánlottad....aztán milyen szépen ment 100 euró fölött.... Csúnya látni ezt a 2 eurós mai zárást....gatya
Én nem vennék bele.Sajnos csak Németországban van gyàrtókapacitàsa és ez hàtràny. Ha elviszi a Porsche a gyorsitó akksi szabadalmi jogàt és az üzemet ,akkor màr story sem lesz.
A VW csoport a kínai Xpenggel is összebútorozott EV témában, pedig annak a cégnek is vannak fura számai. Az esetleges csőd (és ez is csak egy lehetőség, nem biztos, hogy bekövetkezik) nem jelent felszámolást, a cég működhet tovább, ha van aki átveszi.
Egy német fórumban éppen reggel írtam, higy szerintem ma kedz a mélypont . 6-ig leüthetik. Szerintem ez ma reggel 6,05 nél befejeződött. A probléma 6 alatt lenne technikailag. Szerintem innentől dibamikus emelkedés lesz. A nagyfiúk megvették az új kötvényt és most bevásárolnak. Az új papír 9,60 felett lesz jó buli nekik.
Eurós részvények vitasarok