Du 1 kor ebédszünet lehet a Bét-an 😃 A wizz-nél pl olyan anomália volt múltkor, hogy drágábban lehetett eladni mint venni de nem pár forint különbség volt hanem vagy 200 😃
Váltáson 2-3%-ot buksz ha vsn jó vétel eur alapon, akkor nem tétel. Jó példa, hogy 2023 januàrban vettem SXR8 ETF-et 379,40 EUR-ert. 402 Ft-os árfolyammal. Ma 596 EUR az SXR8.
Az még hagyján, a gond inkább az, hogy PMÁP-ban lévő pénzt szeretnék átforgatni EUR-ra és a váltás jelenleg elég rossz. Persze az elég ritka, hogy a részvény is olcsó legyen meg váltani is jól lehessen. :)
Azért a manipuláció itt is erős. Siemens Energy tavaly ilyenkor 6.x € volt, mert valami csilliárdos kártérítési kötelezettséggel nyomták tele a híreket. Gondolom tudták hogy jó lesz hosszútávon, és kiráztak belőle mindenkit, aki nem bennfentes. Ma meg €45, és természetesen a kártérítési hír kamu volt. Régebben volt benne pozícióm, de nem nagyon mozgott és eladtam.
Pierer Mobility ma bejelentette, hogy háromszámjegyű tőkeinjekcióra van szüksége (millióban). Nincs 3 hónapja, hogy megígérték a profitabilitást az évre, nem tudom, ez törvényes-e, de biztos az :) -19%, pár perc és 10 alá megy
Eurós részvények vitasarok