Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amugy,egy hete jon le az olaj (6 szazalek kb),meg a szent forintod is. Ehhez kepest egy forintos, rendkivuli benzinar csokkentes lesz. Nem gyanus,hogy szepen fennragadnak az arak ,amikor a vilagpiaci ar nem indokolna,es megy fel,amikor a vilagpiac is.
Elméletileg Magyarországon brutális reálkamat van,az euróhoz képest pedig szintén sokkal több kamatot fizet a forint. Akkor mi a baj? Miért gyengül a forint?
Jo,mondjuk akkor azt,h az egesz konstrukcio,es az,h Budapest nem veheti meg,csak 100x annyiert,enged arra kovetkeztetni,hogy az araboknak ezt kvazi el kellett adni. Mert epiteni ugyanugy gondolom Lorinc fog,meg akiket kijelolnek.
"Egy nemzeti valuta árfolyama pontosan tükrözi a gazdaság teljesítményét. Ennél hitelesebb hőmérőt jelenleg nem ismer a közgazdaságtan, hiszen az eredményről egyenesen a piac dönt. Vagy megveszik a pénzedet, vagy a kutyának sem kell."
Érdkes gondolat. Szerbeknél is építettek ugyanezek, szóval építés lehet lesz azért. Érdekes lázár bp-től 500milliárdos csekket akar az elővásárlási joghoz, lehet lyen volumenű (illetve ennek a lopódási százaléka) a biznisz terv, nem is véletlen ennyire áttolják.
Na,hat micsoda fertő lett akkor az a hely is..aztan majd ha ugy alakul a szeljaras ,akkor a fidesz emlegetese lesz majd szitokszo. Igy megy ez regota,ciklikusan,ahogy a nagy ember megmondta.
Ja,hat KKV is az a kategoria,aki kinyilatkozik,aztan ennyi. Valaszt ne varjal. Jut eszembe,rakosdubajrol senkinek nem ugrott be a gondolatyhogy ezek mar igazabol jelzalogok ? Penzt kb nem kapunknerteycsak ha befektetunk 330 milliardot,ergo a vevonek ez inkabb ajandek,semmint valami,amit megvett? Mert akkor lesz itt buli hamarosan...
@bandi Tegnap arra utaltam hogy nyitáskor kb negyed óra alatt volt rumnál egy 12,6 -> 13.6 -> 12,2 megrángatas (majd araszolás 13as záróig), valaki kegyetlenul odavert a stoppoknak Napi forgalom fele ebben a negyedórában zajlott. Lehet készul valami mar kezdett monoton lenni.
Masik komoly jel hogy a három forintos sikertörténet esetén sincs válasz a viszontkérdésekre, a fő üzenet a “ hulyék vagytok erősödik a forint!,!,!,!,!” Amúgy a lisztes tájon elszabadult a liberalizmus, azt vettem észre. Egy kivétel van, a tiszapárt említésére beindult a leszavazáscunami. Mert a szólásszabadság azért egy dolog, de jóhogynemmár választási demokráciát is akarnak a népek. Hat hol vagyunk, a nyolcvanas években? Tán még nyugatparti hangok is megjelennének!?!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)