Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz kedd, 08:57
Előzmény: #85956  EURHUF_goes_to_haven

Erre bezzeg van idő nyomozni, erőket megmozgatni.
Tiiborcz vejkó LED lámpa bizniszére, amit az OLAF is jelentett, nem volt, minden rendben.
Érzik a vesztüket, a felcsúti kommunista utolsó éve következik a hatalomban.
bronz kedd, 08:57
Előzmény: #85956  EURHUF_goes_to_haven

Fsociety
Fsociety kedd, 08:48
Infla picit nekilodult. Lehet h erre gondolt a vezer,amikor relulorajtot emlitett ?ujbeszelul siman belefer. 
EURHUF_goes_to_haven kedd, 08:46
Kis aktuál, hogy hol áll most Magyar-ország:
https://hvg.hu/eurologus/20250113_mentelmi_jog_magyar_peter_europai_parlament-ebx
Egy 100e Ft nál magasabb értékű telefont a búvárok hozták fel. Szerintem itt a topikban is volt már akinek törték fel az otthonát, tárolóját, kocsiját és 2 hét múlve megszüntették az eljárást...
Itt meg Magyar amit bedobott a dunába a búvárok előkerítették... vajon ez mennyibe került az adófizetőknek ? Nincs különleges bánásmód igaz ?
geza77
geza77 kedd, 08:30
FO$rint mAgAsAn a legsz@rabb!  Már megint kibillent egyensúlyi helyzetéből szélcsendben ez a hajó...   Stabil egy szerkezet, jól fel van építve! Vagy ilyen a hajó, ha eszetlen csüngőhasú bagázs rohangál rajta egyszerre hol egyik felére, hun a másikra és nincs ellensúly??  
https://imgur.com/a/hHR2SvP
geza77
geza77 kedd, 08:19
neeeem ma nem az usdeurral megyünk, se nem a zlotyival és még a cseh koronával sem!!  Mi magasan a mexikói pesó felett repülünk!
https://imgur.com/a/Giq0r2H
EURHUF_goes_to_haven kedd, 08:18
Előzmény: #85952  nyuszibroker
Az egyetemek mutyizása a röghözkötéssel kezdődött... Akkor kezdték el, hogy megduplázták az önköltséges díjjakat.... tudom, mert pont akkor voltam másodéves és pár átjelentkező miatt akik elfogadtaták a kreditek 90% át kb mindenki kiesett az államifinanszírozottból a pici karunkon... 
Akkor is volt olyan, hogy volt olyan buta egyén akik csak azért rugdaltak át, mert ha megbuktatják akkor még tovább marad ott. Akkor is volt olyan, hogy 1-1 vizsga 1-1 embernek előre le volt zsírozva, tudták mikor kell hova menni és melyik sarokról húzni... Ez szerintem csak fokozódott illetve sok jó tanár hagyta el a pályát többek között a finanszírozás miatt is. Innen teljes paradigma váltás kellene, hogy forduljon a helyzet 10 éves távon.
nyuszibroker kedd, 08:10
Előzmény: #85949  kjanek
Reggel azon gondolkodtam, ... bár nem szeretnék ötleteket adni nekik..
Most hogy már kb. az utolso egyetem is BME direktben a köreikhez fog tartozni, nem fordulhat e majd az elő, mint a mocskos idökben, hogy pártszimpátia alapon döntik majd el, hogy kiket vesznek msjd fel? Hiszen már minden féle "lojalitási' litákat vezetnek a közhivstalnokokrol (tény), gondolom a tanárokrol, orvosokrol is. Ki tudja, a gyerekek is sorra ketülnek e? És ha már egyetem, ahogy hallom az egyetemistáktol, egyre több a külföldi diák akik fizetnek), ez nem lenne gond, de ez nem jelenti e azt hogy egyre kevesebb az állami pénzen tanuló magyar diák? Sötét gondolatok ezek, sajnos sejtem is a választ...
Bandita kedd, 07:45
Előzmény: #85949  kjanek
Megkérdezték a vajdától, hogyan adunk mi 3,5%-os hitelt a balkánnak?
És simán mondta rezzenéstelenül, hogy ez ilyen, a költségvetés kipótolja.
Bandita kedd, 07:43
Előzmény: #85941  N0MAD
Majd csak figyelj!:)
kjanek
kjanek kedd, 07:10
Előzmény: #85946  Boby
F*sza gyerekek ezek a fideszes moslékok. Lerabolták az országot, kifosztották a forintban megtakarítókat és az összes magasabb pozíciót betöltő pártkatonájuk, plusz sokan a seggnyalóik közül 14 év alatt multimilliárdossá vált. Ennek ellenére a sok bégető birkájuk még mindig dicsőíti őket. "Éljen" a párt!
Rincewind2 kedd, 06:25
Inkább 50-100% és akinek élelmiszer túlsúlyos a fogyasztása annak közelebb a 100%-hoz, kivéve ha minőségben még tudott lejjebb menni (virsli-juhászpálcika, tejföl20%-tejföl12%-frissföl, stb.).
bronz kedd, 06:23
Igen, 50% minimum volt.
Pedofidesz igen komolyan meglopta az embereket a forint szándékos leértékelésével, sokan még ma sem értik.
A lopás pedig folytatódik, most épp a KáderSH által kimutatott meseszerű 3,7% körüli 2024-es inflációval, miközben az minimum a duplája volt.
Boby
Boby kedd, 06:12
Előzmény: #85945  nyuszibroker
Átbeszéltük,feszegettük ezt már soxor,most a kjanek által linkelt interjúban találtam erre egy frappáns megfogalmazást:
"van egy olyan hosszú távú hatása ennek a két év inflációs elszállásnak, hogy egy komplett generációnak nyelte el a hosszú távú megtakarításait.  .....Az emberek által megélt kosár, tehát a valós megélhetési infláció két év alatt valahol 50-70%-on volt."
nyuszibroker kedd, 06:02
Előzmény: #85943  Boby
Annak a statisztikának kell jinni amit magad hamisítasz☝️. KSH számai kamuk. A valós infláció minimum a duplája, mint amit irnak. A többi szám milxen lehet?
Boby
Boby kedd, 05:09
Előzmény: #85933  randomly
"Arról kevés szót látok itt a topicban... hogy miért nem száll el jobban a EUR/HUF ... "
Mert támasztja a külker mérleg többlete, a még mindig fennálló kamatkülönbözet.Amúgy meg a hivatalos számok szerint, a fejlett országokhoz képest is jó az államadósság mértéke,szerkezete,tolárálható szinten van az infláció,magas,de csökkenő a költségvetési hiány,stb. Szóval, ha nem élsz itt,csak a holdról nézed a számokat, minde f@sza. Ezekkel meg szemben áll, a kormánnyal,a gazdasági és a politikai iránnyal szembeni bizalmatlanság. Pl, hogy mennyire életképes az a gazdasági modell, ami elsősorban az EU-ra épül, az EU-ból él, miközben az onnan hasznot húzó ország vezetése, mindenáron a gazdatest elpusztításán fáradozik!?
N0MAD hétfő, 22:52
Előzmény: #85940  Bandita
 10%om sincs forintban ha ez mond valamit a jövőképemről. 
N0MAD hétfő, 22:47
Előzmény: #85940  Bandita
Namost meg ne sértodj, de kicsit megijedtem hogy ugyanaz adta a rum ötletet aki a 400 alatti eurót gondolja :D
Logikam szerint pmapok jelentős része kerül devizába akkor pedig hamarabb látunk 440et mint 400at. De majd koccinthatunk a 398ra is :D

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek