Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ok, kérdés, hogy ki mihez fér hozzá, ki mekkora pénzt forgat, ki hogy adózik,ki milyen időtávban gondolkozik. Én csupán arra reagáltam, hogy nem éri meg usa papírt venni, mert elviszi a hasznot az adó.
"Persze lehet igazad van És korlátlan kinai pénzt kap magyarország,de az csak ideig óráig fogja meg az árfolyamot." ---------------------------------- Ma is romlik az árfolyam. Csak a mértéket helyén kell kezelni pánik nélkül. Az összes szakértő azt mondja hogy baj van, de nem nagy. Lecsorgás van/lesz, és nem összeomlás. Évtizedekig is elketyegünk ezzel a maffia állammal is. (Remélem 2026-ban leváltjuk) Tudom, nyugaton sem kolbászból van mostanában a kerítés. Tesómnak vannak olyan teljes hetei hogy nulla ruhát ad el azon a héten. (Zürich belváros, sétáló utca)
Nem kell IB, nem kell forrásadó, Ersténél kismillió (túlzás) kötvény, rövid kötvény, vállalati usához kötődő kötvény alap van.Ennek ( https://hozamplaza.hu/befektetesi-alapok/AT0000673249/erste-reserve-dollar-usd-r01 )pl. jelenleg 5,69% a visszatekintő éves hozama és magyar adózású, tehát ha tbsz,akkor pont nulla.
Fektesse be az unoka/gyerek oktatasaba,menjen el belole egy vizsgalatra maganba,vagy fektesse a sajat egeszsegebe.. Nem penzben merheto dolgok,de kb atlagembernek en ezt javasolnam,mert ez kesobb kurva draga lesz. Befektetesben nincs jo nekik,de ezt irtam,alompapirban kiraboljak az embert,az,hogy lassan,vagy gyorsan,mindegy,ha nem tudsz a viz felett maradni,akkor szep lassan megfulladsz/tonkremesz,mert a gyertya egyszer tovig eg,kerdes,kinek milyen gyorsan. Es akkor itt megint bejonne az oktatas fontossaga,ami nalunk nem fontos.
Ez van amikor a tudásalapú társadalom nem ad munkát a munkaalapú társadalomnak. A térkö kilátóbiznisz meg a kastélyosztogatás meg nem befolyásolja a decizaárfolyamot. Ahhoz még mindig külföldi befektetöi hajlandóság kell.
Májusban 390 alatt volt a frank, akkor szomorú volt. 7 hónappal később meg 446, most örül. Árakt nem látja, de ennyit azért nem mentek fel a piacon. Főleg a ropi! :)
Természetes hogy a kisember ezen is veszít, de csak lassan keveset, nem szembetűnő. Az állításom az volt, hogy megágyaztak annak hogy semmi ne legyen látványosan kecsegtetően olcsó, jól befektethető, ahova Mari néni vinni tudná az álompapírját. Mondj valami tippet mit csináljon bugyuta ÁtlagJózsi a pénzével január 20-án amikor megkapja a 2033I kamatot! Nem az a kérdés, hogy te mit csinálnál, hanem az, hogy ő!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)