Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azert a forint eseteben egy egyseg az nekem kerekitesi hiba (ejszakai kitagulo spread),de te tudod. Foleg az investing,ami nem annyira mervado,mert emlekeim szerint a bid/ask atlagat mutatja.
A normális kenyér (kovászos) már emelkedik felénk. Az 500 gr-os 550-ről 640-re ment fel a héten és ez normális pékség, nem albán egyen szutykot áruló, magukat pékségnek nevező üzletek.
"Összehoztuk/ták eu néven a bolygó kb legjobb alakulatát azon ötlet mentén hogy mi lenne ha történelem elött óta folyamatos háborüskodás helyett összefognánk? És lett béke, meg gazdagodás meg szabadság. Erre egyre nő az igény hogy fck eu, elnyomást akarunk és ellenségeskedést. Mindezt alulról. . Ez valami tudatalatti tülnépesedés elleni reflex az ellenségeskedéssel önpusztítással és széthúzással? Vagy mint a matrixban, nem tudjuk kezelni ha jó a helyzetünk és küzdelem kell és bajok hogy lekösse az energiáinkat? Vagy ez a nagy korlát hogy be ne népesítse senki a galaxist? :D" . hatalmas!! , bocs, ezeket a gondolatokat palizálnám' (lopnám) engedelmeddel! :))
https://www.investing.com/currencies/eur-huf 411>408 tőzsdei hangulat. eur usd meg 1.056 előző hetes doji, 408 alatt. a mostani hetes nem ment ki 412-ig, csak 411-ig. és szintén 408 körül erőlködik.
Várj, van jobb, ontopic. Moka_Brikka: ide is írd be lszi, hogy 324. Nekem a 398at sem hiszik el. Voltak a láthatatlanná váló 350esek, de a tied mindent visz. Plane ha bejön, mi lesz itt:DD
Söt nem csak elviszi de forgatja is, mert eredetileg köpönyeget jelentett. “ Atheneum folyóirat 1841-es számából idézett egy részt. Ebben egy Kurucz Pál néven publikáló szerző (aki feltehetően maga Bajza József volt) az írta: ő hazafiságból ír és nem díjért, azaz nem adja el magát senkinek. Nála szerepel ez a mondat: „Tudom, hogy ez elv mellett felkoppan az ember' álla, 's ha ma három frakkja van egy év múlva megköszönheti, ha egy rongyos libernyák figyeg még vállán.”
Fejben, a gondolat teremtő ereje, vagy valami. Vagy a csárton! 410 alá zuttyantunk ellenállhatatlanul, nincs az a soros spekuláns, akit ne nyomnánk le. Idevágó napiszar a vajdától: "Magyarországnak, nekem személyesen szerencsém van, mert én voltam katona, a fél életemet edzőtáborokban és öltözőkben töltöttem el. És nem vagyok a régi, de néhány ilyen libernyákot, akikkel vitatkoznom kellett, azokat azért még elviszem a hátamon."
Türki tarkán nem vendégmunkás, ő otthon él jól és nem érdekli mennyi a euró, hiszen ott török líra van. És rosszul él aki így nézhet ki?? Ehhez képest a mini szterelnö kúr 1 csóró gebe éhenkolbász. Hajrá csüngőhas https://www.facebook.com/reel/407178528999061
“ Trump szereti magát sikeres üzletembernek beállítani, de az igazság az, hogy az apja volt a sikeres üzletember, aki tényleg hatalmas vagyont hozott össze az ő apjától örökölt pénzből. Trump vagyonát 5,6 milliárd dollárrateszik jelenleg, de megjegyzik sokan azt is, ha semmit nem csinált volna azokkal a manhattani ingatlanokkal, amit az apjától kapott, most 80 milliárd dollár vagyona is lehetne. Ez utóbbi érték lehet, hogy túlzás, de tény, hogy rengeteg tönkrement kaszinó és egyéb rossz befektetés kísérte az üzleti útját. Ami biztos, hogy nagyságrendekkel gazdagabb lenne akkor is, ha az örökölt pénzt egyszerűen csak betette volna az amerikai tőzsdére. 1988-ban egymilliárd dollárra becsülte a Forbes Trump vagyonát, azóta az S&P 500-as indexben tartva ezt a pénzt, mostanra hajszál híján 20 milliárd dollárja lehetne akkor, ha semmit nem csinált volna ezzel az összeggel” https://kiszamolo.hu/ez-tortent-a-heten-kulonkiadas-amerikai-elnokvalasztas/
Biztos oktatö szoktavolt és nem szektavolt? Azért 24es évjáratú nuni még novemberben is és egyházi vonalon is meredek gondolat szerintem. Ebbe se gondoltam volna bele, olyanok vagytok….
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)