Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
tőlem hazudhatsz. visszakereshető mikor vettem eurt, beírtam a chf-et és a dollárt is. Volt itt valaki aki írta nagy lendülettel veszi ő is a dezsőt. 50fT VOLT A chf-EN AZOKAT ELDOBTAM. 400KÖrül reppen a dollár.
Nincs mit mesélni, a számok magukért beszélnek ;) 1000 milliárddal alulmaradt az áfabevétel a várttól, gdp, európa legsz@rabbja -0,8 Fo$rint omlik össze, Persze mindez az árvíz miatt, ugye? "Bakot lőttek Nagy Mártonék, ott zuhant a kiskerforgalom, ahol nyoma sem volt árvíznek Legutóbb a COVID-idején esett akkorát évközben a fogyasztás, mint idén
augusztusról szeptemberre. A kérdés, hogy tényleg a dunai árvíz miatt
vásároltak-e például kevesebbet Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. A
helyzet komoly, hiszen még az államháztartási egyenleget is elmozdította
a magyar fogyasztás visszaesése" Ezekkel mi lenn, ha nem hazudozhatnának? https://24.hu/fn/gazdasag/2024/11/08/kiskereskedelem-ksh-bolt-uzlet-forgalom-statisztika-arviz-fogyasztas-ngm-nagy-marton/ Inkább te mesélj! chfhuf 437.880 +3.759 +0.87% 430nál miért volt jó ötlet kiugrani? Nagy segítség lesz a magyar családoknak a FO$rint értékvesztése.
Ja, mindent mondtál meg az ellenkezőjét is. Nohát egyik bejött! Ez még olyanabb mint vitya aki arra veri magát hogy két jelöltből eltalálta az egyiket. (Ha meg nem jött be akkor a reakció: csak az aprót váltottam át a zsebemben és elhamburgereztem! Hihihihi.) De hát van aki IRL sikertelen az ananoim fórumon akar sikert aratni. Majd összedobunk pár uppot. Ingyen van.
Jönnek a szokásos intézkedések, szlogenek : arstop, multi sarcok, "támadják a Forintot", Brüsszel, idegenek, Soros, "aki nem ránk szavaz az nem magyar", stb.
Én májusban akcijóban német kauflandban, nem a német vietnami piacon 0,69 euróért vettem a lilateheneset ( nem mennyiséget, kb 20 táblát bor mellé szoktuk vinni ajándékba, néha eszünk egyet, a végén általában már lejárnak az utolsók Gondolkodtam, hogy hozok belőle pár kartont, de nem akartam mutyizni vele. Fa tusfurdőt is kb 343 ért vettem ugyanott. ) . Az olasz boltokat, amikben némely alkalommal az itthuni neres madaras teszkó elbújhat, ne hasonlítsuk a malás piaci árusokhoz. Almát az almával ;) Nyáron konkrétan akcióban a 12db riomari az olasz lidliben volt 9,99 eur. Azt úgy korrekt, ha az itteni lidlivel vetjük össze. Sajnos annyi időt nem töltök kint, hogy feltérképezzem az ottani csájníz márketeket, de lehet ott csak 9 eur lenne :) miközben a digók 50-60%al a mAGYARok felett keresnek kb.
Nem akarom elkomolykodni a topicot de a dollár még inkább ugribugri. Tudom hogy matyó zseni és odateszi a forintot ahova akarja de miért pont ide akarja? Csak nem szítja az elegedetlenséget a miniszterelnök úr ellen? Ez is Magyarpárti lett az indoeurópai irányultság helyett?
Szoktak ellenőrizni a piacon, ez nem szokott probléma lenni. Más vietnámiaknál is 350 Ft a 10 dekás Milka. Ez 10 Ft-al olcsóbb, az nem a világ. Durva hogy a multiknál meg 550 Ft.
Meg sztán az ő népe forintban fizet.☝️. Azt se tudják hogy mi az az ejro. Sőt az a haldoklo nyugat pénze, még csak nem is rubel, nem tudják értelmezni mit jelent hogy 410 vagy 1000ft 1 ejro.
Sok kisebb cég elégedetlen már. Akik eddig barátaik voltak. Mindenkit csak lesz@patnak meg s.ggbek.rnak.. Már egyre többen tartanak tőlük, akkor sem költhetnek, ha tehetnék. Dehát, mit tegyenek, ha ők ilyenek. Melegmentalitással nem tudnak másképp tenni. Lesz meglepetés nekik az tuti ;)
De a kenyér 799 hónapok óta ;) igen nem kicsit mennek fel. a vaj is szépen 800ról 1000fölé tán 1100 kúszott. Majd megnézem mennyi lett. Ha jól számolom az is 2,9%, ugye? vagy 29%? Csak a tizedes VESSZŐVEL vagyok bajban akár a ksh, mint ereszesjózska a saját vesszejével. Nem tudjuk, hun a helye :) Ő is egyel odább teszi, mint kéne :D Vannak itt bajok! https://imgur.com/a/EE0vajZ
Orbán azzal tudja kabitani a népet, hogy ha az ellenzék nyert volna, akkor 450 Ft lenne az Euró, így még csak 410 Ft. 450 Ft-nal az ellenzék mellett 500 Ft-os Eurorol fog beszélni, a nép meg megszavazza
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)