Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Valószínűleg ez lesz és erősödik mondjuk csütörtök délig, utána meg jövő héten hétfőn megint gyengül egy nagyot ha majd Izrael megtámadta Iránt. De ott nem 3 forintot fog gyengülni hanem 7-8 forintot.
Kamatdöntés borítékolható, marad a kamatszint. Virág úr majd elmondja az adatvezérelt meg nemzetközi hangulat maszlagot és közben beverik 399.xx re. Azt tartja másfél napig és tovább a végtelenbe. Ugye ez lesz?
Annyi szól még nálam a vállalati kötvények mellet,hogy magasabb kamat mellett pörögnek,így ha nem is lesz nagy mértékű kamatcsökkentés,csak tartás lesz, várhatóan akkor is magasabb lesz a hozam,mint egy államkötvényen. Kamatemeléssel egyelőre nem számolok.
Az én teóriám annyi, hogy Európa recesszióban van, EKB-nek valószínűleg vágnia kell a kamatokat,ami várhatóan magával húzza az összes piacon lévő kötvény hozamát. Írtam, egyedi kötvényekkel nem foglalkozom, ez szerintem szakértelmet igényel, a Concordet viszont profinak tartom, ezért Accorde Eurobond Alapot vettem https://www.accorde.hu/kotveny-alapok/accorde-eurobond-alap/
Xtb melletti ervem,hogy van magyar ugyfelszolgalata,a szamlanyitas egyszeru,a koltsegei meg vallahatoak,de azt mindenkeppen at kell nezni,h a kereskedesei szokasokhoz passzolnak e.
Szerintem csak az usa kamatpálya újratervezése folyik. Szeptemberben nagyon túltolták, mind az idei kamatvágások számát,mint a mértékét. Azóta a fed is hűti a kedélyeket.
Sziasztok! Szeretnék komolyabban devizapárokkal kereskedni, nem csak HUF/deviza , hanem keresztárfolyamokkal is más valutákoz képest a lehető legnagyobb lefedettséggel (pl ázsiai, dél-amerikai...stb). Akinek van ebben tapasztalata, az tudna segíteni, hogy milyen szolgáltatón keresztül tudok hatékonyan kereskedni? Egyáltalán van itthon olyan, ahol ezt le tudom bonyolítani? Köszi az értelmes válaszokat!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)