Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Jönnének a megszorítások"--ehhez képest Orbán most lengetett be egy 130 pontos megszorító csomagot. Vicces,ahogy erőlködtök,csak aztán közben meg a vejkótól megveszik 600 yardért a szaros épületeit piaci ár felett jüval, meg Csádba toljuk a 70 milliárdot békemissziónak álcázott ruszki támogatást,beruházások tömkellege elmarad,de nekünk azért nem kell alamizsna az EU-tól..De szerintetek majd akkor lesz a baj, ha 500 lesz a forint....mindig megdöbbenek a párhuzamos dimenzióitokon,hogy ott minden fasza.Illetve nem.
3000 milliárd + tőle egy része is. Izgalmas lesz. Igen, a tartás árát nem számolják a rajongók, pl. MNB hiány is már többezer milliárd, államadóssagról nem is beszélve.
Én phiona meg prüntyőke és még Fsociety is? :) Azért vicces, amikor a bizonyítottan (saját magát login összekeverésekkel többszörösen lebuktató) Ibiza Nudli zajec kezd el vádaskodni olyannal, amit ő maga csinál. :) Nálatok ez a szokás a Pedofideszben két seggrepacsi között. Vádold meg az ellenfelet azzal, amit te magad csinálsz.
Írtam ma a másik topicba (allampapir) néhány gondolatot. Lehet, hogy a NER kitartja az Eurót 395 körül, de ha meglátjuk a negyed éves keresztet biztosabbak lehetünk. 400 feletti éves zárás baromi rossz jel lenne. Jól látható, hogy iszonyú erőlködés megy mindenhol. Szerintem a PMAP bol el kell kezdeni kiszállni. Ha jön egy fekete október ( SP500 4800 korul) akkor meg kakukk. A legrizikosabb hónap jön.
tessék egy kérdés hozzád. Te értelmesebb vagy az itteni 80%-nál még a fura kommunikációd ellenére is. Ok megdolgoztál az öccázért. Holnap öccáz lesz. - Te mit nyersz az 500as eurral? - beváltod? Mire? Mit veszel rajta? - Vagy boldog lennél mert ha eladnád milyen jó sok forint lenne? És a minden más költség ami eurral függ össze? Ezt nem veszíted el? - Gyorsan kiszaladsz nyugatra? És akkor mi van? most is kimehetsz a 400on vett eurral is. Semmi nem változik máshol? - ok esetleg nyersz egy kormányváltást. És? Mi változik? Ha 500az eur az nem véletlenül öccáz ezt egy új kormány sem tudná befoltozni. Jönnének a megszorítások és az euroatlanti jövő ahogy dobrevnyica mondta.
":D csupán 3 éve várják már de csak nem jön :D" Ehhez kellett 30000-milliárddal növelni az államadósságot kb. 3 év alatt, hogy ne jöjjön itt a világvége.... A folyamatos eladósítás miatt nem jött még el a világvége, de ami késik az nem múlik... A forint olyan ékben van amiből ki fog törni, nem sok van vissza és nagy mozgás lesz benne... Azt csak félve írom, hogy kb. 3000 milliárdot fog kifizetni az állam a kamatokra jövőre... Ezt ha a befektetők kiviszik és nem fektetik be újra, akkor IMF. lesz ebből is....
ezért van kiírva az 1 eurós boltra az 500 FO$rint és a termékek itthoni árát leosztva a kintivel ritkán jön ki 500 alatti árfolyam, de nem ritka a 600 feletti sem. De ezt nem akarják megérteni, v csak a munkájuk a karakter ontása a fa$zságokról. 10 kopejka 100 karakter
hinnye volt vagy egy percig 393,8, utána rakétakilövés, de csak a FO$rintnak ;) nem számít mibe került igaz-e?? Megint csak a FO $rint repült Mindegy mennyi a euró, mert itt fo$rint van igaz? JÁÁJ olcsóbb a nutella a szomszédban, kit érdekel, hogy nyomorultak olcsóbban vehetik a 3szorosa fizetésből ;) Azt tudtad, hogy besemárnematya a dunai árvíz előtt hónapokkal is már (megafo$os ) homokzsákokat töltött? https://imgur.com/a/M9Cfz6n
"Egygyik sem jön rá ha öccáz lesz eur abba belerokkannak, lehet a 420as 1000 eurjának értéke feljebb megy de minden másban veszít." Az az igazság, azt hogy a forint még mindig 390 körül van, azt is mi fizetjük,csak a közös pénzben,kamatokon keresztül.
háttérbeszélgetés megtámogatva, majd indul a v kilábalás ( mit is várhatunk a csökkentéstől nem jöhet nagyobb erő, mint a csökkentés előtt) ez lassan nem v hanem nike jel lesz szép gapes ugrások ciróka maróka parókás nyalóka megy a mélytorokra 395,15 már megint csak minket ütnek SOROS! BRÜSSZEL GYÚÚCSÁNY!! https://imgur.com/a/B37Vu2T
:) ja szegények. Még ott tartanak zorbán mondja mennyi lesz az infla és bezzeg osztrákoknál milyen olcsó a nutella. Egygyik sem jön rá ha öccáz lesz eur abba belerokkannak, lehet a 420as 1000 eurjának értéke feljebb megy de minden másban veszít.
Mondtam 395. ennyi lesz szerintem még a PMAPok lejáratáig. most épp 393,8 De nem zárom ki lesz egy időablak amikor lehet jobb vétel és egyben becsali csárda lesz.
Azért az arcotokat majd megnézem ha tényleg lesz egy gazdasáig krach... Mikor bevágnak minket bóvliba ahova valók lennénk, amikor a Ft árfolyam jól láthatóan ki fog lőni. Mikor majd megint megy majd a gyors telegon az IMF hez... Tudod olyan apróságok miatt, mint költségvetés, jegybanki hiány, PMÁP kiáramlása, szavazatvásárlás... apróságok... Én azért arrább állok a kukta mellől, ha távozni akar a nyomás, nem állok az útjába... Gaguse te meg remélem továbbra is nyomod ezt a propaganda dumát akkor is ha 500 lesz, hogy továbbra se 1100... :D
nem szellemidézés ez, csupán visszajöttem megnézni a károgókat, hogy azóta lecserélődött e a banda, de látom ugyan azok várják a világvégét mint eddig :D csupán 3 éve várják már de csak nem jön :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)