Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egyértelműen látszik az USA tőzsdéken, hogy a részvények valós értékének már semmi köze az árazáshoz. Mindenhol erős várakozások vannak, ami mellett a bitcoinhoz hasonló "piramisjáték" folyik. Olyan cégek részvényei emelkednek, többszöröződnek, amelyek soha nem fogják teljesíteni az elvárásokat. Kialakult egy olyan, főleg fiatalokból álló réteg, akik a siker kulcsát sokkal inkább ebben látják, mint a munkában. Pár jól fog járni, de lesz nagy pofára esés.
Meddig lehet a forint a világ egyik vezető erősségű devizája?! Lassan verjük a világot ezzel óriási hazai gondot okozva. De jövő héten MNB kamathatározat. -Hú de furcsa helyzetbe kerültünk!
Hhaha- ma kijött EU infláció havi alapon csökkent EKB tovább fog vágni!!! Figyeljétek meg!USA a mai EU adatokat is figyelte ezért véghatott nagyobbat! Minden fontos deviza gyengül de erősen! Egy kivétel van a HUF.....?!
Talan hetfon raktam ide egy chartot,ahogy Totus mondja,oldalazas van hetrk,de talan honapok ota. Sztem valami nagyon keszul,azt is irtam,h itt most tenyleg barmi lehet,bar a nagyobb valoszinuseget en is a felfelenek gondolom,eros forinttal a gazdasag a maradek vonzerejet is elvesziti. Bar sztem mi mar reg nem azon az uton megyunk,ahol mar nincsenek racionalis szabalyok. Szoval ja,igazat adok,sztem is abnormalis. Higy aztan a kinaiak tamasztjak,vagy a kegybank,vagy csak siman leszarjak a forintot,nem tudom. Egy biztos,en hamarosan TA alapon nagy elmozdulast varok,mert beszorult a volatilitas.
Egyebkent ta alapon helyes az otp megkozelitese tobbszor irtuk emelkedo haromszog, emelkedonalkak, most mar 4szer tamadta az ellenallast 398 korul, es at fogja torni, mert ezeket trendiranyba tori altalaban.
Itt alapvetoen fundamentalis megkozelitest talalsz, technikait rovidre elvetve. A long rovidre eur huf parban meg mindig draga es nincs mozgas ket harom hete. Talan a masikban snaketol charttradertol illetve fsocietytol
Tovább folytatva a csevegést, én nem vagyok közgazdász sőt! Én egy egyszerű spekuláns kereskedő vagyok aki műszaki kohóipari végzettségből is kifolyólag fém piaccal foglalkozom. . Ami miatt mostanában bejegyzést teszek az EUR/HUF topikba, hogy a forint nekem abnormális úton van. Forexezem is aktívan. Azt hittem itt kapok magyarázatot, támogatást a témában de azt látom a sehova nem vezető, nem tárgyi párbeszédek folynak. Ezért én már annak is örülök ha itt valaki válaszol vagy felvet érdemi kérdést! Köszönöm az érdemi EUR/HUF hozzászólóknak!
Engem az sem zavar longolhatunk foerver csak akkor vix se legyen illetve a remeges a rendszerben ami zavar. Buffet cash gyujtese stb. Bar vasarolt is szepen mostanaban is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)