Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Na most lattam a fevetelt. Nem kellett volna. Mocsok szarhazi, garazdasag a lofa.t. Sulyos testi sertes kiserlete. Mert tudhatta mit okozhat a kepzettsegenel fogva. Kiskoru serelmere. Mindenki tudta h baj van vele es gyerekek koze mehetett. Neresmocsok
Minden áldozatot megér! Olyan fertőzést terjesztenek,hogy akikkel kapcsolatba kerülnek zombivá válnak. Ha fehéret mondasz,állítják hogy feketét mondtál. Minden gondolatuk kifintult. Nem létezik számukra evidencia,csak amit orbán,meg a többi ferdehajlamú mond nekik. Teljesen tönkreteszik és ellehetetlenítik a közéletet és a problémák ésszerű megbeszélését, megoldását.
Helyzet za,h nem csak valoszinusitheto,hanem kb teny,mivel a tarozok toltotsegehez kepest sokkal durvabb mennyiseg jon. A keletkezo tobbleten kelloen lehet annyit keresni,hogy Orbanon keresztul a ruszkik a szeljobbot szepen teletomjek penzzel. Most azt hagyjuk,hogy mi mennyit fizetunk meg mashol mennyi,es hogy ez miert igy van,es hogy ki mit finansziroz igazabol...
Múltkor már linkeltem, hogy a ner valószínüsithetőleg orosz gázt értékesít nyugatra, magyarként. Amennyiben ennek a feltételezésnek van relevanvciája, én el tudnék képzelni olyan lépéseket, amelyek megakadályozzák az Ukrajnán keresztüli energiahordozók szállítát.
Jaja, jogos, bocs de nem emlékeztem hogy a cikk végén leirja hogy TÜRELEM :) Én erste-n játszom jennel sokat, áprilisig hufjen azóta chfjen. Másik topicban már írtam, hogy kicsit bolondok aránya, az én tapasztalatom az, hogy nem akkor kell indítani amikor már mindenki azt hiszi, hanem kicsivel utána:) plusz érdemes vigyázni a beavatkozások utáni esessel, májusban chfjpy-t 175rol leutottek 168-ra, múlt hétre 180ig ment - úgyhogy érdemes távol maradni egy ideig ha volt gyors erősödés, mert a japán jegybank inkább csak lassítja az elkerülhetetlen.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)