Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Persze, vannak ilyen szerenc…. Izé na, fatális véletlenek. Mint ahogy homonnay peches elhalálozásával egyidőben elhallgatott az ördög ügyvédje. De van aki sohase tanú’…:.
Nem erröl jut eszembe, de önvezető járművek meg tudnak bokrosodni ha hulla ül a volánnál. Kiforratlan technológia, tanu lóvezető. A dunán ázkelés is egy tanu lmányút.
Az áfáról nem illik kérdezni, ezek nem értenek hozzá, azért alacsony.
Törölt felhasználó2024. 07. 04. 16:03
Na én a koszos és veszélyes Nápolyból és környékéről pötyögök egy pár napja. Az igaz, hogy tiszta lett és mindenhol biztonságiak csoportosan sétálgatnak, nagyobb tereken furcsa sapkás spéci katonák, és szelektív szemetesek mindenhol, de a kaja és pia... Na az viszont olcsóbb, mint otthon, de mondjuk ezek itt nem értenek a kajához. Nem véletlenül 2x annyi otthon egy tészta vagy pizza. Pályaudvar is valahogy európai lett, vonat is tiptop, de nem szabad kimozdulni és akkor nincs gond.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)