Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nezegettem az öt meg évvel ezelőtti ezerforintos papírkáimat, pont ugyanannyi van rájukírva, ne etess már hogy inflálódott, jól rázartam a befőttesüvegre a tetot még szalicilt is szőrtam. Ti meg már akkor is 430ért vettétek az eurőt, ti magatok mondtátok. Es eladtad? Nem ? De? Mikor? Miért akkor? Miér nem akkor? Megmondtam?
Nézz már rá egy ötéves EUR/HUF chartra, töretlen, egyenes vonalú emelkedés (a két évvel ezelőtti egy kiugrás volt), és most is trendvonalon vagyunk, lefelé még egyszer nem tudott eltávolodni rövid időre sem 5 év alatt trendvonaltól, csak felfelé kiugrások voltak.
Igen mint a skizo hármasikrek az erősödéskor. Lenne is egy ilyen szappnopera forgatókönyv ötletem, hogy géza és az emlegetett ikertestvérek csak más környezetben nőttek fel, de ugyanaz a téma a szenvedélyük csak más szemszogből. Egymás gonosz ikrei. Aztán lehetne valami összecsapás a vízesésnél szivárvánnyal, vagy épp nagy kibékülés és állaspontok közelítése, még nem dolgoztam ki a részleteket. Közben meg amíg harcolnak mehetne headlineban higy csapkod a forint árfolyama a gigászi küzdelemtől. Ha nem jön be délamerikában lehetne egy indiai tancolós verzió is.
Mi ? Lehet. Költségvetés ? MNB hiány ?Na az nem . de persze mindjárt azzal jössz hogy ATH óta semmi nem történt, és funda alapon is hasítunk.. :D De persze lehet beszűkült látócsövön keresztül nézni az egészet és hinni benne, hogy eljön az égig érő PMÁP kamat amit az infla se zabál fel ...
-Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF napi: A hosszú csökkenő trend megtörése után az első 398,4-es természetes szint alatt kezdett konszolidációba. A trendtörési szintnek a 394-es érték volt tekinthető, ha nem jön ennél lejjebb, akkor maradhat a long irányú belépési lehetőség keresése. Néhány napon belül meg kell induljon felfelé, mert különben elhalhat a trenderősítő alakzat kialakulása. Ha ez a trenderősítő minta aktiválódik, akkor a 406,25 a következő ellenállási szint, ami elérhető lehet. Ellenállások: 398,4; 406,25; 414,06. Támaszok: 386,7; 382,8; 375.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)