keversz kavarsz, mondtam megoldják. Meg lehet oldani? Igen. de okoskodni szüksége ugye?
Mert te nem tudsz valamit attól még létezhet.
Több dolog van. vagy munkavállaló vagy, vagy külföldön akarsz élni és van amikor kapsz/igényelsz állampolgárságot. Általában minimum 10év jól viselkedés és egy tucat feltétel teljesítése után igényelhetsz állampolgárságot. Ezek alapok.
Ehhez képest maxolja ki mindenki amit tud.
Sok ismerős van kint a többség visszajön.
Egy színtig érdekelt a téma ezért beszéltem emberekkel és megnéztem pár videót svájc, osztrák, spanyol vagy német munkavállalással/ élettel kapcsolatosan.
Annyira megyek bele egy témába amennyire érdekel.
Mert te nem tudsz valamit attól még létezhet.
Több dolog van. vagy munkavállaló vagy, vagy külföldön akarsz élni és van amikor kapsz/igényelsz állampolgárságot. Általában minimum 10év jól viselkedés és egy tucat feltétel teljesítése után igényelhetsz állampolgárságot. Ezek alapok.
Ehhez képest maxolja ki mindenki amit tud.
Sok ismerős van kint a többség visszajön.
Egy színtig érdekelt a téma ezért beszéltem emberekkel és megnéztem pár videót svájc, osztrák, spanyol vagy német munkavállalással/ élettel kapcsolatosan.
Annyira megyek bele egy témába amennyire érdekel.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)