Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
megint az a játék megy, mint 386-nál. egyre kisebb csúcsok, és van egy padló, bár azt hittem a 381.3-5 lesz a padló, na mind1. Valahogy így: 386 (10.25) 385 (10.26) 384 (10.27) 383 (10.30)
Az előbb írtam egy kommentet, de nem látom. Lufi általában a "rossz irány", vagyis forint gyengülés, de csak azért, mert fentebbről van long pozim, de jó lenne nem nagyot bukni. Ennyi:D.
Erste 1h-n látott szűkülést (háromszög), amiből lefele tört ki. ahogy várták. (ahogy Fsociety mondaná: Trend-szerű elmozduáls, sokkal impulzívabb, mint az erőlködő gyengülés) "nyereség elkönyvelése" 381.8, ez volt az ajánlás, investing szerint 382.0-ig szúrt le, ami ersteben 381.8, lényegében megvolt az első célár. 1 napos célár 380,6 (investing 380,8), "opcionális", esélyét ennek nem írják le, de akár oda is leérhet. Nem írok semmi pozitívumot a magam részéről, mert elég negatívan látom a pozimat, de tartom.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)