Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Stagnáló eur usd mellett az usd huf csak úgy csökkenhet, ha az eur huf csökken. Ha az eur huf nem csökken, tehát stagnál 382.0-n, csak úgy csökkenhet az usd huf, ha az eur usd emelkedi. ha eur huf esik, eur usd emelkedik, usd huf "duplán" csökken. usd huf 357 környéke az érdekes. ma200d: 351.8 ma50d 361 ma50w 357.1 * én inkább ezt tartom ellenállásnak.
Tudsz ajánlani jobb befektetést? Forintban, mondjuk olyat ahol egy több hónapja felépített árfolyamot nem dönt be a pénzügyminiszter egyetlen mondatával. Állampapír nem jöhet szóba, és február körül zárni kellene a pozit.
Mondtam ,hogy bánni fogod. A német inflációs adat már változást hozott, a FED - né is hasonló meglepetés lesz (infláció csökkenés) az fájni fog! (dollár gyengülés)
Jövő nyár előtt nincs esély arra, hogy az agrár támogatásokon felül is érkezzenek eu.-források... Addigra meg már az eu. támogatásoktól sem kell csodát várni......
Lefordítva: ha papíron stimmel - és ez Orbánéknak megy - , kohéziós alapok jöhetnek, esetleg monitoringgal. Kérdés, a nagybefektetők cizellálnak-e (politika bármikor felülírhatja), ha nem, ez egy jó hír a ft-nak. A tegnapi forbes cikk írásban küldött kérdésekre adott írásbeli válasz volt, valószínűleg alacsony rangú tisztviselő írta, aki nem írhat le olyat, hogy a politika bármikor felülírhatja, csak az bizottság eljárásrendjét idézheti. Másrészt a helyreállítási alapokról szólt, a kohéziós nagyobb zs.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)