Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ma mázlim volt ezekkel (illetve jó, hogy reggel kiszórtam a tegnapi maradékát), időnként egészen furán dobálják ki a kollégák a certiket. A papírforma szerint egyszer majd kiütik az egyiket és elvesztem egy csapásra azt, amit összekínlódok néhány ezer darabbal.
Grat, igazi aljvadászatot toltál. Nekem nem tetszik ez a nagy piros gyertya, és az USD HUF sincs 370 felett. Egy idő után már nem tud hova menni az eur usd. A fák nem nőnek az égig. Értem, hogy jön a paritás, de nem 1 hét múlva, és bizony, ez az 1.05 kicsit megfoghatja most, még ha csak egy kicsit is. Már pedig certivel max 1-2 hétig trükközünk, addig a forint meg jót röhög(het) rajtunk.. (erősödik, úgy értem)
semmit se hinnék el nekik, 13 év alatt erre számtalan tanúbizonyságot adtak h simán hazudnak bármikor és Brüsszelt a régi Moszkvaként emlegetik a NER szótárban!
Vettem 110-en, illetve 221-en certiket (csak keveset, az íze kedvéért), ezekért nem aggódom különösebben, bár nem tetszik, hogy folyton visszaverik 388 alá
Olvastam. Biztos van valami igazság benne, hogy "látótávolságban van", valamennyi pénz. Lehet jobb a kispadon maradni, és figyelni az eseményeket, mint beleszaladni egy vonatba, ami KO-val végződik, főleg TL56-ra gondoltam. 120as vételen áll egy 10k-s vevő, 121-ről fordult...előtte..agyaltam, hogy veszek 121-ért..de nap végére várok egy túlhypeholást, 386 környékére:) Te vettél? írtad,h "nézed".
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)