Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
EUR HUF D https://kephost.net/p/OTk0MzYz.png Valaki írta tegnap, hogy "384" benézhet, hát be:). A charton szándékosan húztam át a szárakat a kék vonallal, az RSI miatt. Az RSI a le-felszúrásokat nem mutatja, mivel azonnal korrigál. (kb. a gyertyatesteket veszi figyelembe) most még a napos bolitető átszúrás sem valósult meg, mint írtam, a 4h 50es RSI kitörés elmaradt. Aki tudja, követi az OTP-t, ugyanez a divergencia volt ott is, egyre magasabb csúcsok, csökkenő RSI, aminek irgalmatlan pofot lett a véve. Ezt figyelembe véve, még akár a napos boli alj is befigyelhet bármikor, hogy újra tudjon épülni az RSI, "új lapokkal". Nem vagyok szakértő, tévedés joga fenntartva!
1h rsi még csak 41 amit még érdemes figyelni (nem értek hozzá, nem vagyok szakértő), de az igazi hype 4h RSI 50 felett van, 50 megtartás és kilövés 70, több menetben vissza picit újból 70-80 RSI-vel, ami most elmaradt. DE! 4h lefordult 50-ről (390 felett nem zárt 4h gyertya), szerintem ez az igazi szint, amit meg kell tartani, hogy 395-400-ig meglegyen az út. 4h rsi újra padlót foghat csináltam egy napos chartot, RSI-vel kominbálva, érdekes dolgok! mindjárt felrakom
Én a TL pozi újranyitástól bizsergek:D Ha megnézzük az utolsó 5nap gyertyáját, durva ide-oda rángatás van 387-392 közt elsősorban, a többi 386-387 vs. 392-395, túl volt hypeolva.. Másik topicban dollár gyengülést vártak, nyitottak is shortot, meglepte őket a fel kör. S&P MA200D: 4201, várható volt, hogy legalább egy kicsit megretten tőle (és irány észak), ami átmenetileg visszafordít mindent, a forintot is.
Russell2000 régen mondom. Szerintem az utolsó Negyed évben még megfogjak. Ha nem akkor meg lehet nézni az utolsó Negyed évben indult medve piacokat. Nem lesz jó tapasztalat.
Vihart érzek öreg csontjaimban. Nem feltétlenül csak a forintban,hanem úgy általában. Csak nekem van olyan érzésem,mintha nagyon szépen lassan leválasztanak minket mindenről,és elszigetelődünk,illetve kezd egy totálisan ránk telepdeni ez az egész bagázs,aki 13 éve nyomorgat?
Többen írjátok, hogy "na innen észak", 392-nél 393-at vártam, aztán közel 0-ban inkább lezártam. (30 gombóc fagyi a zsebben) Mások meg inkább lefele várják (USD-t), nincs egységes "érv" egyik-másik irány mellett sem. Ha 388.4 törik, hamar ott lehet 386.4-n megint: 4h alja! 387-392 között pattogott 3x, mire felment 394-395. Aki tartotta 392-ről..idáig (nem remegett meg a keze), annak kitartás. Ennyi erővel lehetett volna dobni 392-nél, és visszavenni 388-on, ha annyira "tuti" az irány. Kasszázás, újra befektetés...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)