Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezer sebből vérzik ez a rendszer, és az a kérdés,hol a 600... mindig meg tudtok lepni. Bírom ezt a megafonos logikát, hogy legjobb védekezés a támadás. A 350-re ugyanolyan aljadék módon ment itt a beültetés(aztán meg nagy kussolás) csak most megpróbálod egy kicsit túlharsogni jó propagandistaként azzal,hogy hol a 600. Senki nem mondta, hogy 1 év alatt lesz 600.
ezt a kört lefutottuk nem egyszer;) egy keresd vissza, hun tanácsoltam bárkinek bármit vételre, 2 írd be légyszi, hogy ki vett a tanácsomra eurót október 13.án gyorsan 434en;) nem unod jól fizetik megafo$tostosokat nem tudod?? Menj be a boltba és nézd meg az árkülönbségeket és korrigáld azzal az árfolyamot ;) alábbi példábó segítek: almalé ausztria 0,83eur 579 itthun 579/0,83=697,59 perec labancland 0,45 249 kurucfölde 249/0,45 = 553 (kisker különadó, extraprofit, ársapkák...) további termékekre is nyugodtan elvégezheted nyisd ki a szemed és láss ;)
szép hosszú őszölésen voltál, a hosszú nyaralás után.Mi történt a FO$rint árfolyamával 2022.10.13.-án? ATH esetleg? Mit vezettek be 2022.10.14.-én? 18% egynapos kamat?? Az mi? Ha nem vezették volna be, most mi lenne? Előző években miből voltak nagy nyereségei az MNB-nek? HUN a redvás túrós lórépában van az a pénz? Most mekkora veszteséget generált 11 hónap alatt? Kinek kéne kifizetni, miből? És még lehetne feltenni pár kérdést, de előbb ezekre szépen egyesével válaszolj légyszíves. köszi
meg megkérdeznék, hogy a nem akciós termék ugyanannál az üzletláncnál mondjuk Ausztriában miért almalé 0,83 eur itthun meg 1,48 eur?? +78,31% bajor perec 0,45 eur itthun meg 0,64 eur?? +42,2% és még folytathatnám a listát! vagy az oberwarti penn. ben miért 5 eur az 1kg oszták gouda akcióban??? 1945 FO$rint ittHUN mennyit is kell ilyesmiért fizetni akár akcióban?
orbán.... Euro előszobájában...:))))))))))) Egyre jobb a humoruk vagy csak sokat szivnak valamit amiből nekem is kell:)) Stand up. Mentsétek el az aranyköpéseiket jó lesz 450-500Ft.os Eurónal. Ha igy haladunk nemhogy Euro de még Uniós tagok sem leszünk .
Ez EUR bevezetése nem épp egy egyoldalú dolog, hogy akkor mi most bevezetjük, ahhoz, hogy abba az előszobába bemenjünk már eredményeket kell felmutatni, pl stabilan tartott árfolyam lásd Horvátok, illetev költségvetési célok tartása. Mondjuk úgy, hogy az előszoba ajtaja felé néztünk az út túloldaláról ami egy 2x4 sávos autópálya, hogy milyen jó is lenne... De ahogy a csigák egymás között " te szerinted el lehet oda jutni ??? ÁÁÁ oda születni kell....!" . Nálunk még nem született meg az a generáció akiben lenne hajlandósság azért tenni, hogy itt stabil gazdaság mellett felmerüljön a lehetősége ennek. Addig meg csak "magánvéleménye nekijje"
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)