Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát a hortobágyi csüngőhasú mozgását nem tudom mihöz kötni. Nylonzacskót fújja a szél. Ütik/verik, mint b*zi a f@szánt. Erre lehetünk csak büszkék. Szokták mondani nem az az ember aki üt, hanem aki állja. Láthassuk, hogy milyen a csüngőhasú!!! Mert nem igazán áll ez semmit, ha melléütnek, akkor is megfekszik! Sőt akkor is, ha arra gondolnak, hogy de jó lenne melléütni. https://imgur.com/a/ZFWMB00
Van mire büszkének lenni! Nem is estünk ma csak alig 4szer többet, mint az usdeur a 3szorosát se estük a zlotyinak, akit ugyanabból az anyagból készült háló tart, mint minket csak az övék 6mm vastagságú a miénk meg 14mm vastagságú. Érdekes, hogy a több, mint 2szer olyan keresztmetszetű anyag harmadára tart csak, mint az övéké! Lehet kínai a miénk? FO$rint 387.918 +3.503 +0.91% usd eur 0.9399 +0.0020 +0.21% zlotyi 4.6256 +0.0151 +0.33% korona 24.4384 +0.0398 +0.16% szerb dínár 117.274 +0.143 +0.12% román lej 4.9713 +0.0013 +0.03%
Ha ennyire meg akarod fejteni a dolgokat,keress rá az Elliot elméletre. Valaki hisz benne,valaki nem, én a támaszok/ellenállások,célárak tekintetében használom,illetve hogy megállapítsam,kb hol tartunk.
Lehet kicsit korai volt lezárnom az EUR/HUF longot tegnap..:) Hülye FED és Hülye Matolcsy (meg hülye én) Lassan rá kell majd tenyerelni a fiúknak a gombra
Illetve azt is, hogy Matolcsy a családjával egy ugyanolyan tolvaj, mint a többi NERes, csak játsza a szájával a függetlenséget a kézivezérelt bábszínházban.
Nincs egy önálló értelmes gondolatuk. Pedig ezek hazaszerető emberek. mindent haza szeretnek vinni. Ha kiállnak és f.szságokat magyaráznak, akkor nem is csoda, ha egy nap alatt szinte 2 hetes, de 390felett augusztus elejei csúcsra megyünk vagy még tovább.
Meg ezt is mondtuk nagyon sokszor: "A jegybankelnök szerint a jegybank a fékre, a kormány a gázra lépett." Tényleg mintha néha a fórumról idézgetnének...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)